به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 شهریور 00 [ 12:26]
    سطح
    73
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    640

تشکرشده 935 در 291 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط برگریز نمایش پست ها
    با تشکر از شما که جواب منو دادید-خیلی کاربردی نظر دادید ممنون ام.
    منتظر نظرات دیگران هم هستم و شاید اگر تجربه ای دارید ممنون می شم اینجا بهم بگید .
    پسرا های الان در برخورد اول خیلی اغرار می کنند و دروغ های عجیبی می گن که آدم اگه بخواد تحقیق کنه خیلی زمان بره و نیاز به رابطه رسمی داره که من می خوام در وحله اول خودم مطمئن بشم و بعد جواب مثبت رو برای ادامه روند آشنایی بدم.
    یه سوال کوچیک دیگه چرا مردی در جلسه اول می گه من اینو دارم اونو دارم؟مثلا ماشین ام فلان چیزه ! آیا همین نشون دهنده ضعف طرف نیست که با پول و پله می خواد براش هویت درست کنه؟یا کلا مردها اینطورین؟

سلام
    ببینید مرد ها و زن ها مثل همه موجودات زنده از یکسری غرایز طبیعی طبعیت میکنن و اینکه میگین مردی در جلسه اول دارایی های خودشو بعنوان نماد قدرت نشون میده ناشی از غریزه طبیعی مرد هست.
    غریزه مرد میگه که در مقابل جنس مخالف، توانایی ها و قدرت خودش رو در جمع کردن یک زندگی قابل قبول برای جنس مونث نشون بده یا مثلا در جمع هایی که دختر پسر قاطی هستن برخی از پسر ها با حرکات جنتلمن بازی سعی در خود نمایی و نشان دادن قدرت و خصلت مردانگی میکنن
    و در مقابل باز طبق غریزه طبیعی که در وجود زن ها هست، یک زن دنبال مرد هایی میگرده که بتونه نیاز های اولیه یک زن و بچه هاش رو تامین کنه و بتونه امکانات اولیه رو مهیا کنه جذب میشن و معمولا جذب مرد هایی که دارای قدرت بدنی و ویژگی های جنتلمنی داشته باشه جذب میشن ...
    خلاصه بگم که اگر حتی زندگی ما انسان هارو از لحاظ غریزی مطالعه کنیم دقیقا شبیه اینه که داریم مستند حیوانات رو میبینیم... ولی این وسط یک تفاوت عمده ای وجود داره اونم اینه که ما "انسان" هستیم و دارای عقل و شعور و درک که متاسفانه در بیشتر موارد نمیتونیم از این خصلت به خوبی استفاده کنیم.

اینکه پسره میاد میگه ماشینم فلان چیزه یا تو فلان منطقه خونه دارم و کارم و کسبم اینه و ... یک رفطار غریزی ولی به دور از یک رفتار مورد قبول از یک مرد هست. به قول دوستمون مرد بالغ و فهمیده هرچه تواناییش بیشتر باشه همانقدر خاضع و فروتن میشه و معمولا مرد هایی که ادعای ال بودن و بل بودن دارن و براحتی از این موقعیت به عنوان یک ابزار قدرت استفاده میکنن مرد هایی پرخاشگر و تهاجمی هستن و تابع شرایط محیط هستن (ثبات شخصیت ندارن) و در صورت دست یابی به منابع بیشتر گستاختر و در صورت از دست دادن موقعیت پرخاشگر یا منزوی و خلاصه تاثیر خودش رو روی فرد میزاره ...
    .
    خلاصه تفاوت های روحی و روانی در زنان و مردان زیاد هست و شناخت این تفاوت ها خیلی خیلی بهتر میتونه به شما در شناخت و تشخیص شخصیت یک مرد کمک کنه...
    .
    صحبت های بالا نظر شخصی بود نه نظر کارشناسی.

2. کاربر روبرو از پست مفید saeeded تشکرکرده است .

شیدا. (جمعه 02 مرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)