نقل قول نوشته اصلی توسط سوشیانت نمایش پست ها
البته منم عرفان گرا هستم ولی نه تا این اندازه که برم گدایی

توی بند آخر حرفت گفتی "من لیسانس معماری دارم و خونوادم فرهنگی هستن..."
خب همین جمله رو با یکمی تفصیل بیشتر توی یه قرار دوستانه و بدور از تنش بهش بگو و بگو عزیزم تو دیگه فقط یک نفر نیستی. من و تو ما هستیم و نباید جوری رفتار کنیم که به اعتبار هم لطمه بزنیم. حتی میتونی از راه خودش وارد بشی. بگو دقیقا حق با توست و این دنیا ارزش هیچ چیزی رو نداره ولی بخاطر خونواده من و پدر مادرم که ارزوهای زیادی برای من دارن, یکم بآید تغییر رویه بدی تا خدانکرده بد نام نشن خونوادم.

بهترین کار فقط و فقط حرف زدن توی یه محیط بدون تنش و احساسی هست. سکوت هیچی رو درست نمیکنه. بآید حرفاتو اروم اروم با سیاست به افکارش تزریق کنی
شوسانت جان ممنونم
ولی چی بگم... شوهر من مرغ یک پایی داره. تو تمام این مدتی که شناختمش متاسفانه کمترین تاثیری داره حرف من روش!
تو اکثر مواقع منو مقصر میشناسه و اگه من ایرادی ازش بگیرم اکثرا بم میگه که داری ناحقی میکنی و در ادامش میگه البته واسه آدم خوبه که در حقش ناحقی کنن!!!
تقریبا هیچکدوم حرفای منو گوش نمیگیره. مرد بدی نیست اصلا ولی ایرادات عجیبی داره که نمیتونم حلش کنم.
باهاش حرف زدم بارها و آروم بهش گفتم که چه کارایی تو زندگی درسته چه کارایی غلط. خیلی کم شده که قبول کنه. در واقع ما تو حرف زدن اصولا غالب و مغلوب داریم. یعنی شوهر من خیلی قوی حرف میزنه و سخنوره قهاریه و من بر عکس همیشه کم حرف بودم و این خصوصیاتمون باعث شده من نتونم حرفمو بهش متوجه کنم.
اون هیچ مشکلی با پیشرفت من نداره. ولی خودش همیشه میگه پول بده اینکه آدما بشناسنت بده .... موهاشو هر 3-4 ماه کوتاه میکنه اونم با کلی اصراره من و ناراحت شدنش که چرا انقد فشار میارم!!! آخرشم میگه چرا واسه یه کوتاهی مو دو سانتی انقدر پول میگیرن!!!
این اخلاق همسرم مدتیه زیاد شده قبلا خیلی باش راحت تر بودم چون خودمم یکم اینارو داشتم ولی نه دیگه اینجوری.
من همیشه بش گفتم تو افراط و تفریطی. قبول داره ولی اصلا براش اهمیت نداره.
من 24 سالمه دوست دارم با ذوق بگم چی بخریم چی چه رنگی باشه چه کنیم....تا یه جایی میاد باهام بعد یهو وسطش عین جن زده ها فاصله میگیره میره تو فکر مدت ها. با منم مثل دیوار برخورد میکنه!! منم میمونم تنهای تنها سر خودمو با چرت و پرت گرم میکنم تا هر وقت دلش بخاد و بیاد سمتم....خیلی احساس تنهایی میکنم همسرم خیلی رو من تاثیر داره کافیه یه اخم کنه من دیگه کل روزم خرابه... اما اون راحت هفته ها بام سرد میشه!!
نمیدونم اینجور رفتارش شاید ناشی از چیزای دیگس.نمیدونم