سلام نانا
من توی یه شرکت بزرگ کار میکنم که موسسش نفرات اول کنکور و کارآفرین نمونه و کارشناسانش هم که همه نخبه ان ، منم دانشگاه آزادیم و اتفاقا بار علمیم خیلی کمه خیلی هم بی سوادماما هیچ ربطی به دانشگاهم نداره
واسه همین با توجه به مدرکم در پست خیلی پایینی استخدام شدم چون دوست داشتم سوادم از پستم بالاتر باشه و اعتماد به نفس داشته باشم ، حتی وقتی مدیرانمون گفتن بیا برو فلان پست که هم حقوقتو افزایش بدیم هم ..
قبول نمیکردم اما تجربه هامو بهت میگم:
عزیزم دانشگاه آزاد مهم نیست و تو یا اونها به واسطه دانشگاه آزاد و صنعتی شریف و..معلومات ندارید بلکه به واسطه تلاشتونه،خواهر من دانشگاه آزادیه و وکیلن ، پرونده های سنگین و چرب میگیره چک و زمین و.. و موفقه، همکارش
که اتاق بغلیشه دانشگاه تهرانیه و رتبه 2 رقمی و.. پدر مادر تحصیلکرده و همسرشم وکیل شاید سالی 2تا پرونده خانواده بگیره اونم چون خیلی تخفیف میده بهش پرونده میدن![]()
پس فکر اینکه دانشگاه آزادی هستی رو بنداز دور ، شروع کن به یادگیری .
عزیزم این خانمها و آقایون آموزشگاههای بیرون رفتن دوره دیدن و دوره های کاربردی رو گذروندن تازه شاید سابقه کاری بالایی هم داشته باشن و وضعیت شما طبیعیه ،
شما یک دوره کاربردی مرتبط با حرفه ای که بهش نیاز داری برو ، نرم افزار x یا مدیریت y ، زبان فلان کارگاههای آموزشی یا هرچی که لازم داری رو برو یاد بگیر ،
سوالاتت رو از اینترنت و این فرومهای تخصصی بگیر از همکاران کنار دستیت هیچی نپرس . حتی من یه بار خیلی لنگ بودم و شرایطم بحرانی بود نمیتونستم از کسی بپرسم واسه همین یه مهندسی رو شمارشو از اینترنت
پیدا کردم ازش میپرسیدم و در عوض ازش خواستم حق المشاوره ازم بگیره تا هروقت میخواستم سوالاتمو بپرسم تا فردای روز بعضی از همکاران نروند پشت سرم بگن این خانوم فلان چیزو بلد نیست.
از کسی توقع محبت و پذیرش و تایید و حتی احترام نداشته باش اما خودت محترم و قابل اعتماد باش اون آقا رو هم فراموش کن خودت رو ببین و مسئولیتت رو.
خودتو خوب نشون بده سر حال باش اگه گل و گیاه دوست داری یه گلدون با خودت ببر بزار سر میزت بهش نگاه کن اگه شعر دوست داری تابلوی کوچک شعرتو بزار سرمیزت خلاصه محل کارتو واسه خودت لذت بخش کن
شما الان شروع کردی به یادگیری مثلا نرم افزارx اما هکارت 4 ساله باهاش داره کار میکنه احتمالا یک دوره کلاسشم رفته و از یه دوست خبره توی این زمینه هم قبلن سوالاتشو به مرور پرسیده و حالا خبره شده خوب خیلی طبیعیه
که شما ناشی باشی پس شروع کن به یادگیری، توی هر رشته و هر سمتی که هستی آبدارچی یا مدیر فنی حتما شروع به یادگیری زبان کن علی الخصوص زبان تخصصی رشتتون،
هر مدرک یا کاغذ باطله ای هم روی زمین توی شرکتتون پیدا کردید بردارید و بخونید، یه روزی اطلاعاتش به دردتون میخوره ،از قراردادهای کاری تا رزومه شرکت یا رزومه محصولات و خدمات شرکت , مثل کسی که تشنه یادگیریه فقط
یادبگیر مطمئن باش آینده شغلیت رو تضمین میکنی.
موفق باشی .

اما هیچ ربطی به دانشگاهم نداره
پس فکر اینکه دانشگاه آزادی هستی رو بنداز دور ، شروع کن به یادگیری .

علاقه مندی ها (Bookmarks)