سلام
به نظر من حست غیر طبیعی نیس.به طرز فکرت برمی گرده.تو یه دختر سنتی نیستی.دوستی معمولی داشتی. منم همین حسو فکر را دارم و همه ی خواستگارام را تا الان رد کردم.روش سنتی را درست نمیدونم.به دلایلی که اگه بگم پستم حذف میشه. آدم غیرسنتی با ازدواج سنتی سخت کنار میاد.
اما ببین در نظر داشته باش ما تو ایران زندگی می کنیم. تو نمیتونی منتظر بشی و مطمئن باشی تا یه سری را پیدا کنی که بات دوست بشه و بعد عاشق هم بشین و بعد خانوادشم و خانوادتم اکی باشن و ازدواج کنین. مطمئن باش وقتی پیدا شد احتمال زیادی داره که یکی از خانواده ها مخالفت کنن.برو ببین چندتا پست مخالفت همین جا هست..چون اینجا ایرانه! و برای اکثریت خانواده میخواد تصمیم بگیره. من خودم حاضرم ازدواج نکنم کلا یا سنم مثلا بره روی 30 به بالا با استقلال مالی با کسی که اونم همین شرایط را داشته باشه. بستگی به خودت داره.خیلی ها سخت نمیگیرن ولی من خب بخاطر افکارم و احساساتم سخت می گیرم. درسته همه ی ما توی یه کشور به دنیا امدیم.ولی هرکس طی زندگیش طرز فکری پیدا کرده.چه دلیلی داره تو بخوای این حست به خواستگاری را مشکلی بدونی و براش تاپیک بزنی؟ برام بنویس.
پس پیشنهاد من : به قول یه استاد جامعه شناسی تکلیفتو با خودت مشخص کن.از کدوم وری؟ دلیل این حست چیه؟ وقتی شخصیتت شکل بگیره و عقایدت و ثبات پیدا کنی میتونی بفهمی. برو یکم درمورد این چیزا مطالعه کن. از منابع بی طرف. سعی کن شخصیتو عقاید محکمی داشته باشی. یه ساختار ذهنی. به نظر میاد اینو هنوز نداری.

علاقه مندی ها (Bookmarks)