باسلام
مشکلاتتان با همسرتون همانیست که در تاپیک قبلیتون ذکر کردید؟
در تاپیک قبل برخی دوستان راهنمایی های خوبی داشتن ، آیا آنها را بکار گرفتید؟
ببینید مهربانی خوبه اما بجا و درست ، دلسوزی خوبه اما به جا و درست! تا جایی خوبه که به روح و جسم خودمون آسیب نزنیم.
همسرتان باید قبول کنند ازدواج کردن و در حال حاضر متعهد به شما هستند نه همسر قبلیشان ، همسر قبلی تمام شد ، پرونده اش بسته شد، الان نسبت به شما مسولیت دارند نسبت به شما تعهد دارند نباید با حرف زدن از گذشته شما رو اذیت کنند.
هرچند میدونم اینکارو نمیکنید متاسفانه ، ولی من میگم بنظرم قاطع و محکم خطوط قرمزخودتون و برای همسرتون روشن کنید.
واضح هم بگویید هرگونه ارتباط با همسر قبلیشون یعنی خیانت به شما و بگید شاید زمانی باشه که حتی من هیچوقت نفهمم ولی بدونید که شدیدا دلخور و ناراحت میشوم(چون عذاب وجدان همسرتون بیداره میگم این جمله و بگید تاثیرش زیاد خواهد بود. اینطوری هروقت آن خانم پیام میدهند یاد ناراحتی شما می افتند.)
از طرفی گویید انتظار دارید اگرم اون خانم تحت هر شرایطی پیام دادن حتی اگر مشکلی داشتن بهشون بگید شما دیگر مسول ایشون نیستید و مسول زندگی جدیدتون هستید و دیگر حق ندارن به شما پیام دهند و شما پاسخ ایشون و نخواهید داد.
بنظرم اگر امکانش هست شماره تلفنشون و عوض کنند.
شما قاطع ولی بدون تنش و دعوا موضع خودتون و روشن کنید خطوط قرمزتون و ذکر کنید و از ناراحتیهاتون بگید دیگه بقیه اش و بذارید به عهده ایشون که تصمیم بگیرند.
یادتون باشه همیشه مهربانی و دلسوزی و فداکاری و گذشت جواب نمیده، گاهی هم باید در زندگی قاطع بود.
نگذارید براحتی از گذشته و رابطه ی قبلیشون در حضور شما صحبت کنند، چون شما اذیت میشید.
درتاپیک قبلیتون ذکر کردید که قرار است برای این مشکل نزد یک مشاور روند، آیا رفتند نتیجه اش چی شد؟
شما چه پیشرفتی تا حالا درخصوص حل این مشکلتون داشتید؟
یک انرژی مثبت برای شما :)
بنظر من همسر شما علاقه ای به همسر قبلیشون نداشتن چون اگر علاقه مند بودن بخاطر عدم مدیریت رابطه اشون با خانواده ها، ایشون و طلاق نمیدادن پس نگران نباشید.فقط یک حس عذاب وجدان معمولیه ! که با پر و بال ندادن بهش میشه راحت حلش نمود ولی اگر قرار باشه توسط شما و خودشون به این حس معمولی پروبال داد ممکن هست خدایی نکرده به مشکلی حاد تبدیل شود. پس کمی هم با ساده نگاه کردن در خواب غفلت بسر نبرید.
از تکنیک تشویق و تنبیه هم استفاده کنید.
وقتی از همسر قبلی حرف میزنند یا شما ناخودآگاه از پیامکی یا ارتباطی متوجه میشوید زیاد ایشون مانند همیشه تحویل نگیرید قهر نکنید ولی مانند همیشه هم نباشید.
وقتی از ارتباط قبلیشون حرف نمیزنند و روز خوبی بسر میبرید به ایشون جایزه بدید و گاهی سورپرایزشون کنید .
وقتی یهو خوب هستید ولی از این حرفها میزنند شما برید تو خودتون و انگار این حرف ها و اصلا نشنیدید....
وقتی ازتون سوال میپرسند بگید چون روز خوشمون و الکی داریم با یکسری حرفی که من و آزار میده خراب میکنیم. .. و ازشون بخواین این ساعات خوش و خراب نکنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)