سلام دوست عزیز خیلی مهمه که اموزش محور هست یانه
چون اگر پایان نامه نداشته باشی اتفاقا خیلی هم ارزش پایینی داره.
نمیدونم هدف شما از تحصیل چیه اما اگر میخوای مدرک ارشد بگیری برای اینکه ارشد گرفته باشی مجازی خیلی هم خوبه یا اگه میخوای دکترا بگیری از یک دانشگاه مجازی یا پیام نور ... بازم مجازی گزینه خوبیه
.
اما اگر به فکر پیشرفت علمی و دکترا در دانشگاه سراسری معتبر هستی کلا قید مجازی رو بزن من اینو از زبون یکی از مصاحبه گرای دکترای یک دانشگاه خیلی معتبر شنیدم که ما حتی رتبه بالایی هم کسی تو دکترا بیاره و ارشد مجازی داشته باشه تو مصاحبه قبولش نمیکنیم . میدونی که دکترا امتحان کتبی و مصاحبه داره و شما با بهترین رتبه هم امکان داره دانشگاه مورد نظرتون قبولتون نکنه چون اختیارش دست اوناست.
تا جایی که من اطلاع دارم شهریه ثابت مجازی یک تومن و بسته به رشتتون شهریه متغییرش متفاوته (شما 2تومن حدودی فکر کن). شما ساکن تهران اگر هستین بازم مجازی با توجه به هدفتون شاید مناسب باشه اما اگر شهر دیگه هستین باید بیشتر روی این گزینه فکر کنین. چون به هرحال اگر مایل باشین ماهی یه بار کلاس دارین که میتونین شرکت کنین و خوابگاه هم بهتون تعلق نمیگیره مگه موقع امتحاناتتون و اینجوری خیلی هزیته زیاد میشه.
ان شاالله بهترین تصمیم رو بگیرین
- - - Updated - - -
درضمن اگر احتمال میدین بخواین دکترا کشور دیگه ای بگیرین باز هم مجازی خیلی اعتبار پایینی داره.
یکی از اقوام ما ارشد مجازی دانشگاه فردوسی مشهد کامپیوتر خوند میگه هرجا من درخواست میفرستم برای دکترا رد میکنن. درحالیکه این بنده خدا به خاطر اسم دانشگاه فردوسی فکر میکرد مجازی بودنش پوشش داده میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)