سلام به دوستان و وقت بخیر
ممنونم از آقای m.reza91
پستهای شمارو در اکثر تاپیکها میخونم که خیلی کارشناسانه و دقیق مساله رو بررسی میکنید.
بله من خودم هم قبول دارم که دچار کمالگرایی شدم که اونم ریشه در دوران کودکی من داره از بس که خونوادم ازم انتظار داشتن همیشه دختر خوبی باشم،حرف زشت نزنم،همیشه نمره بیست بیارم،تو بهترین دانشگاه درس بخونم،بعدها هم که خودم چند مورد رو بهش اضافه کردم مثلا اینکه همیشه خوش قیافه و خوش تیپ باشمبهترین ازدواج رو داشته باشم و...
راستش چند تا مقاله در مورد کمالگرایی تو سایت خوندم ولی احساس کردم زیاد کاربردی نبودن یعنی نمیدونستم در عمل باید این توصیه هارو چجوری به کار بگیرم.یا یکی دو بار رفتم پیش مشاور ولی متاسفانه شهر ما مشاور خوبی نداره یا شایدم من نمیشناسم و فقط یه سری حرفایی زد که یه بچه مدرسه ای هم اونارو میتونه بگه.
از ناهید و سوگند عزیز هم تشکر میکنم.درسته من زیادی صادقم حتی کسی میزان درآمدم رو میپرسه نمی تونم دروغ بگم. و اینکه ناهید شما میگی وقتی این جور بحثا پیش بیاد قضیه رو بپیچون والا در مورد فامیلای ما کاربرد نداره یه بار تو یه جمعی بودیم یکی دو تا از فامیلا هی از میزان درآمد من میپرسیدن من هی با شوخی و خنده جواب میدادم و میپچوندم ولی مگه از رو میرفتن اینا
مقالات جرئت مندی رو هم میخونم.
بازم ممنون از دوستان![]()

بهترین ازدواج رو داشته باشم و...

علاقه مندی ها (Bookmarks)