سلام
بسیار خوب
هدفتون از ادامه تحصیل چیه؟
به نظر من شما فقط قصد ادامه تحصیل دارید و چندان هدف خاصی رو دنبال نمی کنید.ببینید شما با یک نیت خشک و خالی حالا هر قدر هم خالصانه باشد به جایی راه نمیبرید.لازمه شروع یک حرکت جدی و منسجم در وهله اول انتخاب هدف نهایی یا یا مقصد است.(واقع بینانه باشد).در مرحله بعد باید با پیش بینی مسیر حرکت هدف نهایی یا بلند مدت رو به اهداف کوتاه مدت و اهداف کوتاه مدت رو به اهداف روزانه تقسیم کنید.(واقع بینانه باشد)توجه کنید شما باید ارزشی مساوی یا حتی بیشتر از هدف بلند مدت برای اهداف کوتاه مدت و روزانه قائل شوید.(حتی اگر شما به هدف بلند مدت دست پیدا کنید در صورتی که بی تفاوت از کنار اهداف کوتاه مدت و روزانه عبور کرده باشید در آینده نزدیک باید با مشکلات حاصل از این سهل انگاری و بی توجهی دست و پنجه نرم کنید.)
_یک نکته در مورد معدل خدمتتون عرض کنم: ببینید درسته معدل در کنکور ارشد تاثیر مستقیم دارد اما این تاثیر بیشتر در رتبه های پایین نمود پیدا میکنه.پس شما میتوانید با تلاش و پشتکار رتبه ی خودتونو بالا بیارید و تا حد زیادی تاثیر منفی معدلتون رو خنثی کنید.در ضمن در این مورد دیگه کاری از دست شما ساخته نیست پس بهتره دیگه افسوس گذشته ها رو نخورید.من باب اینکه خیالتان راحت شود باید بگویم که من معدل کارشناسی ام بسیار پایین بود(چند صدمی زیر چهارده) اما رتبه کنکور ارشدم دو رقمی شد.(فقط با رعایت چند نکته ساده و اندکی تلاش و پشتکار)
_دوازده تا کتاب با هفده تا کتاب فرقی نمیکند.شرایط برای همه یکسان است.پیشنهاد میکنم بسته به هدفتون یک یا چند درس رو از برنامه مطالعاتیتون حذف کنید(خودم دو تا درس رو اصلا نخوندم).این نکته خیلی مهمه به دلایلی:۱_بعضی از کتب حجم بسیار زیادی دارند و سوالات سختی از اونا طرح میشه (در واقع نخوندشون با خوندشون چندان فرقی نمیکند.)۲_ میتونید وقتی رو که صرف خوندن این دروس میکنید برای تسلط بر دروسی که سرمایه گذاری روی اونها منطقی به نظر میرسه کنید۳_سر جلسه کنکور هم میتونید وقت مربوط به این دروس رو مابین بقیه دروسی که بر اونها تسلط پیدا کرده اید تقسیم کنید.(البته توصیه میکنم فصول آسون و تست خیز مطالعه شود.در حد دو سه فصل)
_در مورد دروس ریاضی یه توصیه بهتون دارم:برای خود ریاضی پیشنهاد میکنم روزانه یک و نیم ساعت کنار بگذارید و در عرض این یک ونیم ساعت پنج صفحه درسنامه و پنج تست رو در برنامتون بگنجید( باور کنید کفایت میکنه .اگه همینطور ادامه بدهید در عرض شیش ماه نزدیک هزار صفحه درسنامه و هزار تست رو در برنامه مطالعاتیتون داشتیه اید).اما در مورد دروس ریاضی محور پیشنهاد میکنم حداقل دو سه صفحه ای بیشتر مطالعه داشته باشید)
_دوست عزیز برای رفع مشکلتون پیشنهاد میکنم حتما هدف داشته باشید.ارزش گذاری اهدافتونم به ترتیب روزانه٬کوتاه مدت و بلند مدت باشد.از خودتون بیشتر از توانتون انتظار نداشته باشید.(چه روزانه٬چه کوتاه مدت٬چه بلند مدت).از کم شروع کنید و یواش یواش ساعت مطالعتونو ارتقا ببخشید.توصیه میکنم با روزی چهار ساعت ٬چهار ساعت ونیم یعنی سه تا تایم یک و نیم ساعته کار رو شروع کنید.
براتون آرزوی موفقیت دارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)