سلام بر شما و دختر بیخیال میخام بازم از تجربه شخصیک بگم منم کما بیش تجربهشما رو دار درارتباط با خدا دارم ولی این رو بدونیی وشک نکنین اینکهتو دلتون بگینمن که سرتا پا گناهم و از خدا خجالت میکشم و برا همین نماز نمیخونم یعنی نا امیدی از خدا و نا امیدی از خدا گناه کبیره هست خدا تو قران میگه و کسی نا امید نمیشه از رحمت خدا مگر کافر
روایتداریم خدا به هریک از بندهاش طوری نگاه میکنه که انگار بجز اون بنده دیگه بنده ای نداره این شیطونه که میگه بابا ما گناه داریم زشت بریم نماز بخونیم یا میگه خدا که بتو نگاه نمیکنهپس باهاش قهر کن و نماز نخون این از وسوسهای شیطونه خدا تو قران میگه به بندگانم که بر خود ستم کرده اند بگوکه من بسیار بر خطایشان امرزنده و مهربانم
پس هرگز این حرفها رو تو دلتون راه ندین و تحت هیچ شرایطی حتی اگه همون موقع گناهذکردین باز نماز رو ترک نکنین چون ادم اونموقع بیشتر به نماز و ارتباط نیاز داره حتی اگه دلمون در ظاهر قبیح شده باشه
من توصیم اینکه سعی کنیم بجز نمازهر روز یا هر وقت تونستین حتما حتما معنی قران رو یه صفحه درروز بخونیم اونوقت میبینین که چطور یه ارامشی حتی تو بدترین بلاها و مصیبتها و تنگناها احساس میکنید «هرکس بر خدا توکل کند خدا برایش کافیست» پس دیگه از هیچینترسین یا غمگین نشین
این تجربه شخصی خودمه و چون بهش ایمان دارم بهتون گفتم تجربه کنین دوستام همیشه بهم میگفتن تو چقدر ارامش داری ولی من میدونم ارامشم تو بدترین شرایطها از کجاست

علاقه مندی ها (Bookmarks)