نقل قول نوشته اصلی توسط خطا پوش نمایش پست ها

این یکسال و چندماه هم بخور وبخواب بودم یا استرس های الکی داشتم
چطوری صبح که بیدار میشم با شوق درس خوندن باشه و بپرم سر درس هام و هی یکساعت یکساعت وقتمو از دست ندم؟ یک ساعت یک ساعت رو با دس دس کردن و شروع نکردن از دست میدی

الان یکماه میشه تصمیم جدی گرفتم ادامه تحصیل بدم و میخوام این شی هفت ماه اولویت اصلی زندگیم باشه. تا ببینیم خدا چی میخواد
پس این "تصمیم جدی گرفتم" یعنی چی ؟ "اولویت اول زندگیم باشه" یعنی چی ؟ میشه برام معنیش کنی ؟

من صبحتام با توجه به اون دوتا جملت بود فرض کردم که تحصیل هدف و اولویت پیش روی توئه ولی پس از حرفهای جناب سرشار عزیز گفتی که مشکل من همینه !یعنی هنوز هدف نداری ؟شوق(انگیزه)، اولویت بخشی و حرکت پس از تعیین هدفه ...
هدف معقول داشته باشی و به هدفت باور و ایمان داشته باشی باور کن هیچ عامل دلسرد کننده جلوتو نمیگیره - همیشه از خودت بپرس چرا میخوام اینکارو بکنم ؟ مقصد رو حتما ترسیم کن و بعد اون تعهد لازمه و حرکت ....

حتما حتما برنامه و هدف تعیین کردی جلو چشمت باشه تا هیچوقت زیادی ازش دور نشی که به فراموشی سپرده شه یا اونقدر غرق حواشی بشی که اصل کاری بمونه...

در مورد موضوع اصلی تاپیکت هرچی لازم بود خلاصه گفته شد در چند پست فقط شروع و عمل کردن لازمه...

موفق باشی