فکر میکنی خارج که بری برات فرش قرمز پهن میکنن؟ بعد از اینهمه سال تازه یاد گرفتی که قلق مردم ایران چی هست و چطوری باید با اجتماع رفتار کنی ، تو خارج جنابعالی یه خارجی هستی که به خلقیات و مقررات اونا وارد نیستی،نمی گم خارج بده اما اونجا برای یه غریبه سخت تره،،،،،،،
نه اینطوری نیست محیط ایران خیلی بدم میاد جو جامعه . عصبانیتها ...... اینجا لبخند میزنی صد نفر برمیگردن نگات میکنن میرم تو خیابون میبینم یه پسری میره بقل دختری تو خیابون حالم بد میشه از این محیط مسموم بدم میاد کشورهای جهان اولی مثل المان امریکا انگلیش انسانیت توشون موج میزنه . روابط انسانها متقابله اونجا خیلی کم حق ادم پایمال میشه در ضمن من فقط نمیخوام برم اونجا ساکن بشم کلی کار دارم

مدیرهمدردی
متاسفانه شما پست قبلی مرا به دقت نخواندید و بازخورد ندادید. برای من آنها مهم نیستند که روحشون خبر دار بشه یانه ؟!!!! برای من شما مهم هستید که راحت بشوید و از این وضعیت خارج شوید. بله آنها متوجه نمی شوند، اما این روش به شما کمکی نمی کند.
من دوست ندارم صورت مسله رو پاک کنم مثلا خودمو با تکنیک های روانشناسی گول بزنم مثلا تا فکرشون میاد تو ذهنم افکار خودمو منحرف کنم
میخوام کاملا قطعی از شر این افکار راحت بشم که اونم با انتقام انجام میشه . حالت خود خوری دارم مثلا فکر میکنم تو اون موقعیت چرا این کارونکردم