سلام عزیزم... من تاپیکتونو خوندم... به نظرم مشکلتون قابل حله.. به شرطی که بخواین حلش کنین... نمیدونم چرا اون مشاوره گفته باید طلاق بگیرین ولی به نظرم برای جدایی وقت زیاده... الان که تو دوران عقدین تمام تلاشتونو بکنین تا بدونین ایا میشه رفتارهای شوهرتونو کنترل کنید یا نه... منظورم این نیست که باهاهش بحث و دعوا کنید نه... یعنی ببینید ایا توانایی این را دارید اون و خودتون رو تغییر بدین یا نه... اگر دیدین نمیشه اونوقت میتونید به حدایی فکر کنید.
به نظرم مهارت های شما برای زندگی مشترک خیلی خیلی کم هست...
اشتباهات بزرکتون تا به الان:
1. در ر جریان گذاشتن خانواده ها از روند زندگی و بحث ها و ومشاجره هاتون .... عزیزم تحت هییییییییییییج شرایطی نذار خانواده هاتون چیزی از رابطه تون و مشکلاتتون بفهمن که اسیب زندگی هست.. همین الان هم دیر نشده .. تمام تلاشتو بکن تا بتونی وجهه خوب شوهرتو برگردونی و بهشون ثایت کنی که شوهرت مرد زندگیه....از همین الان با شوهرت عهد ببند که همیشه حرفهایی که بین هم میزنید بین همدیگه بمونه و شخص سومی در جریان حرفها و انجه بینتون اتفاق میفته قرار نگیره...
2- بدگویی کردن از خانواده شوهر.... پیشنهادم بهت اینکه که تحت هیچ شرایطی از اعضای خانواده شوهرت هیچچچچ زمانی مخصوصااااااا پیش شوهرت بدگویی نکن.... حتی اگر اونها ادم های بدی باشند... تاکید میکنم تحت هیچچچ شرایطی... ناخواد آگاه رو رفتارهای شوهرتون تاثیر بد میذاره.. یکیش اینه که اون هم کم کم از خانواده شما زده میشه و سعی میکنه به شما ثابت کنه که خانواده خود شما هم مشکل دارن.. حتی اگه ته دلش بدونه ابنطور نیست ولی تمام تلاششو میکنه به شما اینو نشون بده... و موارد دیگه که اگر خواستی بعدا بهت میگم..
اختلافات فرهنگی..
هم شما و هم شوهرت باید بدونید که از نظر فرهنگی با هم اختلافاتی دارین.. .شما روسری سر نمیکنی و شوهرت دوست داره سر کنی... شوهرتون مشروب میخوره و این کار را عیب نمیدونه و شما مخالفید.... این مساله بااااید قبل از عروسی مشخص یشه و کاملااااا حل یشه...
اختلافات شخصیتی: به نظرم شما از لحاظ روانشناسی تیپ b و همسرتون a هستن... شما دوست دارین بیشتر با هم باشین ولی شوهرتون حمع را ترجیح میده.... این یه اختلاف بارزه که بینتون وجود داره... نباید از اون ناراحت بشین که چرا این مدلیه چون این شخصبتشه و اینجوری شکل گرفته... پس به نظرم تو این مورد باید ببینی تا چه حد میتونی خودتو باهاش وفق بدی و مهارت هایی رو انجام بدی که بتونی تا جدی شخصیت هایتون رو به هم نزدیک کنید..
4. حفظ حرمت بین زن و شوهر... احساس میکنم اونقدری که باید به همدیگه احترام نمیذارید ... قایل صوتی اقتدار مرد دکت حبشی را از اینترنت دانلود کن و حتما گوش بده که خیلی کمکت میکنه...
5- در اخر اینکه برای گرفتن عروسی فعلا عجله نکنید بلکه تلاش کنید به جای اینکه از دست هم ناراحت بشین ار این وقت ها برای شناخت بیشتر همدیکه و دست بافتن به راهکارهای جدید برای شروع زندگی بی دغدغه رو در پیش بگیرید..
یه مدت سعی کن رابطه تو با شوهرت تقویت کنی و بعد از اون کم کم خواسته هاتو بهش بگو... البته کااااملا با سیاست باید بری جلوووو.... و بعد از اینکه احساس کردی رابطه خوبی با هم دارین میتونی یه روزی بهش بگی بیا خواسته هامونو به همدیگه بگیم... و اونجاست که شما جو خوبی را فراهم کردی و میتونی از ذات حقیقی شوهرت با خبر بشی... ببین میتونی با خواسته هاش کنار بیای یا نه و شما هم حتما حتما خواسته تو نو براش بکید یا اینکه هر دو رو کاغذ بنویسد و به هم بدین... این باعث میشه از همین الان خطوط قرمز زندگیتون مشخص باشه...
ولی به نظرم اصلاااااااا محبور نکنید کاری را بر خلاف میلش انجام بده... چون ممکنه این تغییر فقط برای راضی کردن شما برای یه مدت کوتاه باشه... بهش بگید گرچه دوست دارم این کار رو انجام بدی ولی دلم میخواد خودت هم راضی باشی با رغبت این کار رو انجام بدی..
خلاصه در کل اینکه مهارت های زندگی مشترک را باید یاد بگیری و در جهت تقویت رندگی به کار ببری...
ایشالا موفق بشی..
مثلا مورد خوردن مشروب ( که من خودم به شدت باهاش مخالفم.. به خاطر تاثیرات مخربی که رو زندگی زناشویی میذاره) شما اگر مخالفی باید بتونی در محیطی ارام بهش بگی .. و در این مورد با هم صحبت کنید... ولی نباید طوری باشه که برای هم خط و خطوط تعیین کنید.. اگه شوهرت دوست داره شما روسری سرت کنی یا هر چیز دیگه... هنوز دیر نشده .. از همین الان تکلیفتون رو با هم روشن کنید...

علاقه مندی ها (Bookmarks)