سلام
شما در پست اولتون عرض کردید که نمی توانید از همسرتون دور باشید
و این خیلی خوبه – یعنی همسر شما ویژگیهای مثبت زیادی داره - الان به نظرم باید هر چه سریع تر با هم آشتی کنید
خوب نیست از هم دور باشید .
چیزی که به نظرم در زندگی زناشویی مهم هست ، همدلی نسبت به هم و احترام گذاشتن به تفاوت هاست ( البته تلاش برای کم شدن اونها )
رسیدن به این باور که ،همسر شما حتی بعد از دعوا هم انسان بدی نیست و مسلما دارای برخی ویژگی های مثبتی است که می توان با تکیه روی آن خصوصیات ، پیشقدم آشتی کردن شد.
براش یه نامه بنویسید – یا ایمیل بزنید و یا ...... و سعی کنید از این وضعیت خارج بشید
مثلا تو نامه بنویسید من دارم می رم زیارت امام زاده صالح – دوست داری با هم بریم ....
یا مثلا رستوران فلان جا که نامزدی با هم می رفتیم ، .......
یا در مسئله ای که ایشون تسلط داره و خوب هست ازش مشورت بگیرید ( بهانه ای باشه برا آشتی )
و ...
.................................................. ................
در مورد دروغ گویی :
امکان داره شوهر شما دروغ میگه برا اینکه بخواد خودش را ثابت كند، درواقع دروغ گفتن براي او نوعي رفتار دفاعي ست – رفتاری که می خواد بگه من آدم با عرضه ای هستم .
به نظر شما همسر تان در برنامهريزي ضعف دارد ( همه ضعف داریم – حالا یکم بالا و پایین ) و نميتواند كارهاي خود را به درستی تنظيم كند ؟
امکان دارد خودش هم ار دروغ گفتن لذت نبرد - و به خاطر عدم درست برنامه ریزی در کارها مجبور میشود دروغ بگوید – مثلا به شما میگه من 10 دقیقه که خونه هستم ، ولی یادش میره که بابا جان من باید الان مثلا باید برم برا شرکت این کار انجام بدم یا ...
بعضی ها متاسفانه فکر می کنند دروغ گفتن راهي براي حفظ شخصيت، ايجاد آرامش و دوستي در خانواده. هست . مثلا برای اینکه شما ناراحت نشید میگه من پول را ریختم به حساب – در حالی که نریخته .
منظور بدی هم نداره شاید !
این بیشتر به تربیت در کودکی بر میگرده –سختگیری های افراطی پدر و مادرها - عدم حمایت در پرورش کودک – باعث میشه کودک برای رسیدن به مقصدش دروغ بگوید . و این روند ادامه پیدا میکنه تا به بزرگسالی
شما باید ببنید همسرتون چه طوری هست – یعنی میگه من پول را ریختم به حساب ( در حالی که نریخته ) این حرف را میزنه شما ناراحت نشید یا ....
به نظرتون شما در دروغگویی به ایشون کمک کرده اید ( یعنی رفتار شما باعث دروغگویی ایشون نمیشه )؟
.....................
""باید ایشون خودش ار رفتار محیط خارجی احساس کنه کارش اشتباهست ! ""
بزارید یه مثال بزنم :
من یه رفیق دارم این بنده خدا همیشه عادت داره نیم ساعت دیر بیاد سر قرار – بعضی موقع ها 2 ساعت تاخیر هم داشته
یه بار فکر کردم گفتم ، من این همه مستقیم به ایشون گفتم برادر من به موقع بیا – ولی نمی تونه بیاد
تصمیم گرفتم به موقع سر قرار برم ولی برم یه جا وایسم منو نبینه - اگر اومد ببینم چی کار میکنه !
این بنده خدا کلافه شده بود – زنگ مزد – sms میزد – جواب نمی دادم
بالاخره تصمیم گرفتم دیگه اذیتش نکنم – رفتم معذرت خواستم و بهش گفتم برادر من : دیدی چقدر بده دیر بیای و احترام نزاری به دیگران
الان هر از گاهی که بیرون میریم بهتر شده . اگر به خودمان احترام نزاریم – به دیگران هم نمی تونیم احترام بزاریم .
یعنی ایشون ازرفتار من فهمید که باید بیشتر دقت کنه !!! ( محیط خارجی )
این کار باید با آرامش و منطق صورت بگیرد .
.................................................. .
دلیل اینکه مشاور به شما گفته خودتان را با ایشون وفق بدید این است که : ایشون احتمال دیدند این ویژگی در همسرتان رشد کرده ( یعنی تربیت شده از کودکی ) و برای همین عرض کردند که سعی کنید مدارا کنید .
برای این کار :
با همدیگه صحبت کنید ، درد و دل کنید – خط قرمز های هم را مشخص کنید – ارزش های خودتون را بگید
شماها یار همدیگه هستید و باید با هم مشکلاتتان را حل کنید و زندگی زیبایی برای خودتان بسازید
بهش بگید این مساله برای من آن قدر مهم نبوده که تو دروغ میگی ؟
حالا تو پول را ریخته باشی به حساب یا نه – مگه چقدر مهمه داری به من دروغ میگی !
حتما یه مشکلی پیش اومده نتونستی بریزی تو حساب – اگر دوست داشتی بیا از او مشکل بگو !!!!
در حد توانم کمکت می کنم .
اگر این جوری باهاش صحبت کنید ، به نظرم بیشتر تفکر میکنه !
..............................................
سعی کنید با همدیگه مشاوره برید
اگر قبول نکرد خوتون برید و از مشاور یاد بگیرید – در این حوزه کتاب بخونید و خودتون را قوی کنید
این قدر باید قوی باشی که بتونی سر پناهی برای همسرت و در آینده برای فرزندانت باشی.
به راحتی شکست را قبول نکن - و تا جایی که توان داری برای زندگیت تلاش کن
ان شالله درست میشه .
امیدوارم جوهر قلم شما و همسرتان همیشه پر بمونه،،
پر بمونه ، برای اینکه بتونید ، دفتر زندگیتان را ، زیبا بنویسید .
دفتر زندگی ما باید همیشه نوشته بشه – نوشته بشه از خوبی ها و زیبایی ها
نوشته بشه از گذشت ها و فدارکاریها – باید کشیده بشه از زیبایی ها - باید منور بشه از درخشندگی ها
همانند ماه و ستاره ها !!
ان شالله .
موفق باشید
یا حق .

علاقه مندی ها (Bookmarks)