مرسی عزیزم
اره بارها باهاش صحبت کردم ولی ناقص...چون یا میگه بذاریم برابعدو اینا یا یجوری میگه مقصر من بودم که اینجوری دعوامون شده
از تاثیر منفی حرفاش روی من هم ک بهش میگم میگه حالا من یه چیزی گفتم تو چرا زود میگیریش درحالی ک این حرف ها حرفهایی نیست ک همینجوری گفته بشه.زانوهای ادم سست میشه
درمورد باشگاه هم اره دارم میرم مثلا بهم میگه اینجات خوب شده ها ولی بایه حالت بدی میگه اونجات مثلا هنوز خیلی بده
حالا خودشم زیاد اضافه وزن داره ها به تیپشم درست نمیرسه
این سری سعی کردم خودمو ضعیف نشون ندم یاد حرفهای بچه ها تو یکی از تایپیکام افتادم ک نباید نقطه ضعف بدم دستش
این دوروز ک قهریم اولش یکم گریه کردم ولی بعد همش اهنگ گذاشتم برا خودم رقصیدم خونه رو مرتب کردم برا خودم غذا درست کردم به خودم رسیدم مطالعه کردم خیلیییی عالی بود با وجود این مشکلا ولی حال خودم نسبتا خوبه
الان اومده باشوخی میگه خب دوروزه قهریم فک کنم ادب شدی
دعوا سر این بود ک قرار بود یکاری براخونه انجام بده هی امروزو فردا کرد بعد کلی منم عصبانی شدم ک بعدش اونم اون حرفا رو زد..
میگه تقصیر تو بود
منم گفتم دعوا داریم تا دعوا حرفایی ک تو به من زدی ادمو سرد میکنه از زندگیش
من خیلی هم هیجانیم وقتی یکم عذرخواهی میکنه زود خندم میگیره و اشتی میکنم شایدم همین رفتارم باعث شده که ارزش خودمو بیارم پایین
الانم میدونم اگ اشتی کنم ازم رابطه میخواد
ولی این بار علی رغمی ک دلم براش تنگ شده ولی تو دلم خیلی ازش دلگیرم
لطفا راهنمایی کنید چیا بهش بگم ک یکم به خودش بیاد ?
الان دوروزه قهریم ولی حاا هی میره و میاد یه چیزی میگه ک اشتی کنیم انگار نه انگار که چی شده..حالا تا کی قهر باشم که یکم حساب کار بیاد دستش?
میخوام این سری یکم به تبعات حرفاش برسه
دخترجوان الان پستت رو دیدم ...مرسی
اشک توچشمم جمع شده...امیدوارم واقعا همینطور باشه
.خیلی سیاستا یاد گرفتم
من خودم میفهمم روابطمون بهتر شده.
مثلا بعضی وقتا میره بیرون برادوتامون دوتا چیز ست میگیره مثلا لیوان تو کیف یا مچلند ورزشی یاهر چیز دیگه...به خواسته هام بیشتر اهمیت میده
ولی وقتی این رفتارا وحرفاشو میبینم تو تناقض گیر میکنم و باالطبع وقتی چنین گذشته ای داشتیم انگیزمو از دست میدم....میشکنم
ولی اخه چرا ?? اگه بیشتر دوستم داره چرا یه جور احساس خوشحالی داره وقتی که حالمو میگیره ??
اون باهربار زدن این حرف ها منو کامل ناامیدم میکنه...میترسم ازروزی که بعد ازین همه تلاش طاقتم تموم شه..
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند ٬ طلب عشق ز هر بی سروپایی نکنیم.....
ویرایش توسط yasna1990 : دوشنبه 20 مهر 94 در ساعت 23:47
علاقه مندی ها (Bookmarks)