سلام و احترام.
ببینید پذیرش در عمل با پذیرش در تصورات بسیار متفاوته. و صد برابر متفاوت تر هست واکنش ها و رفتار های ما در قبال یک فرد معمولی با فردی که بهش احساس خاص و حتی مالکیت داریم.
پذیرش جمله ی " اینجا آشنا شده بودیم " یا "من قبلا این هتل رو با اسمشو نبر اومده بودم " یا " ترکیه نمیریم، چون با اون ماه عسل اونجا رفتیم" در تصور بسیار راحت تره تا در عمل.
چون بعدا شاید فکر رو درگیر کنه.
به شخصه معتقد بودم اونی که تصادف میکنه و پیاده میشه داد و بیداد میکنه بسیار بی فرهنگه تا اینکه خودم تصادف کردم. 
تصمیمی که در شرایط گرفته میشه با تصمیمی که در آرامش تصورات گرفته میشه بسیار متفاوته. توانایی شما در عملی کردن تصورات و عقایدتون چقدره؟
من خودم طی تجربه به این نتیجه رسیدم که برام مهم نیست طرفم قبلا ازدواج کرده یا نه. رابطه عاشقانه ای داشته یا نه. اما هرگز وارد جزئیات نشم و کنجکاوی نکنم. چون با شناختی که از خودم کسب کردم هرگز جنبه شو ندارم و از تصور و یادآوریش دیوانه میشم. شما چقدر از خودتون شناخت دارید؟
اما در مورد ایشون، من فکر نمیکنم دختری که به انزجار از آقایون رسیده اصلا به ازدواج فکر کنه. خانوم ها تا احساسشون آماده نباشه به ازدواج فکر نمیکنن. اگر به ازدواج فکر میکنن یعنی احتمالا مشکل بدبینی ندارن و میخوان یک زندگی جدید تشکیل بدن. امکانش هست کمی محتاط تر بشن و عدم کاستی در زمینه قبلی واسشون مهم جلوه کنه.
مثلا دختری که تو زندگی قبلیش در تنگنای مالی بوده، حتما در ازدواج بعدی آسایش مالی واسش یه ملاک مهمه. اگه حس کرده محبت و قناعت زیادی باعث پررو شدن شوهرش شده بوده، ترجیح میده متعادل تر باشه در محبت و زیاد هم قانع نباشه. اگه خونه مادر شوهر قبلیش مجبور بوده همیشه ظرفارو بشوره. خونه مادر شوهر آینده اش از همون اول دست به سیاه سفید نمیزنه. به هر حال اگر عاقل باشن طی تجربه ای که کسب کردن سعی میکنن انتخاب بهتری داشته باشن و قیاس رو همون ابتدا انجام بدن. و اگر انتخاب بهتری داشته باشن مقایسه کردن بی معناست.
یک مورد دیگر اینکه شاید شما نگاه مردم واستون مهم نباشه. اما ایشون واسشون مهم باشه. باید دید توانایی مواجه شدن با این نگاه ها رو دارن یا ضعف نشان میدن؟ آیا احساس بالغ تر بودن نسبت به شما دارن یا نه؟ چون خانومها به قدرت و پناه گاه احتیاج دارن. آیا حس میکنن شما جوان تر هستید و ممکنه واسشون دردسر شه یا خیر؟ چون خانومها نیاز به تحسین و تاکید بر جوانی و زیباییشون دارن و زیاد خوشحال نمیشن اگر 4 سال بعد شوهرشون سر باشه!
هرچند همین مورد هم که میفرمایید نگاه دیگران واستون مهم نیست شاید در حرف و عمل متفاوت باشه. شاید یکی یه چیزی بگه ما اهمیت ندیم. اما وقتی سه نفر دیگه در شرایط مختلف تاییدش کردن، یهو دیدین قضیه فرق کرد و اعتماد به نفست رو از دست دادی.
در نهایت عدم رضایت قلبی خانواده ها بخصوص بعد از ازدواج بی اثر نیست. همین که از دیدنشون هم خوشحال نشن میتونه بعد ها یه معضل بزرگ باشه. بی گدار به آب نزنید.
تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
ویرایش توسط عشق آفرین : چهارشنبه 22 مهر 94 در ساعت 01:35
علاقه مندی ها (Bookmarks)