با سلام
من فعلا به کاری که دیگران با شما انجام داده اند ندارم
به نظر من هرواکنس نامناسبی که شما داشته باشید به وجهه و شخصیت و اخلاق خودتون اسیب میزنه مضاف به اینکه مطمئن هم نیستید که کار چه کسی بوده
شما باید روجیه صبر وگذشت خودتون رو بالا ببرید
و در بدترین حالت ایمیل ها یا مسج های شخصی شما خونده شما و عکس هاتون رو دیدن که قطعا کار بسایر زشتی بوده ولی بگذرید و از هرانچه باید انجام میدادید و هرچه نباید انجام میدادید درس عبرت بگیرید
شما که ظاهرا روی این قضیه حساس هم هستید باید بیشتر از این حواستان را جمع میکردید.خود من هر موقع حالت بی نظم و اشفته دارم و مکان مناسبی برای وسایلم انتخانب نمیکنم مرتب نگران گوشی دفترچه یاد داشت یا خاطرات خود هستم
این افرادی که شما توضیح دادید این عمل جزو خصیصه شخصیتشی شان به نظر میرسد و با حرف نمیتوانید انها را باز دارید زیرا حریص تر میشوند. پس باید فقط انظباط بیشتری داشته باشید و وسایل شخصی و بسیار شخصی تان را در مکان مناسبی قرار دهید
در مورد فعالیت اینترنتی هم میتوانید حالت خود را پنهان کنید و از هر انچه دوس ندارید دیده شود مراقبت کنید و حتی از یک خط شخصی برا ی دوستانتان در صورت حساسیت زیاد استفاده کنید
و اخرین مورد هم زیاد به حرف و نظر دیگران وابسته نباشید ما هرچقدر هم مورد تایید و علاقه دیگران باشیم سرنوشت و زندگی جداگانه خود را داریم و سرنوشت مان در دست خودمان است و
در اخر به نظر من بگذرید و درس بگیرید و از کاه کوه نسازید تا اعصابتان ارامش بگیرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)