به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 02 بهمن 95 [ 21:03]
    سطح
    31
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    47

تشکرشده 104 در 48 پست

Array
    سلام دوست عزیز من چندتا توصیه برات دارم

به نظر من شما الان اینطوری نشدین خیلی وقته اینطوری هستین ولی الان بیدار شدین و اما استرس دارین

هرچی فشار بیشتر بیارین روی خودتون استرس بیشتر میشه هرچی استرس بیشتر باشه بیخیالی بیشتره! این رو جدی میگم. اینکه شما قید همه چیز رو میزنید و فقط فیلم نکاه میکنید فقط نشونه تنبلی نیست به نظر من. نشونه اینه که فشار زیادی روتون هست

واقعا با استرس به هیچ کجا نمیرسید

الان بین 26 تا 27 باید باشید.احتمالا تازه یادتون افتاده باید شوهر کنید .درس بخونید سرکار برید پیشرفت کنید کار خونه یاد بگیرید. وقتی اینهارو میزارید کنار هم به این میرسید که نمیتونم نمیشه

درسته همه جا میگن مگه میشه تلاش کرد و نتیجه نکرفت ولی واقعا معنیش این نیست که شما برای رسیدن به هدفتون باید 24 ساعته تلاش بکنید.چون این فکر فقط میشه فشاراضافی.
    من خودم کم دیدم ادمهایی که تمام وقتشون رو مثلا درس میخونن. یکی دوساعت درس میخونه و نیم ساعت با دوستاش سبحت میکنه و یه چیزی میخوره .یکی هم شاید مثل شما یکی دوساعت فیلم ببینه.

واقعا فکر نکنم بشه یکهو دگرگون شد.درسته هستن کسایی که روزی بین ده تا دوازده ساعت مفید درس میخونن. اما اونها مثلا از سال اول دبیرستان در اوج نوجوونی یا جوونی شروع کردن .نه اینکه یکدفعه بخوای از نمره مثلا 15 برسی به 20. شما که چند سالی میشه که درس نمیخوندی واقعا انتظار داری چند ساعت الان بتنی بخونی؟8ساعت؟10؟ فکر میکنی بتونی 10 ساعت پشت سرهم بخونی؟ وقتی قبلا اینطوری نبودی؟
    شاید یکروز بتونی اما من فکر میکنم. یکدفعه نمیشه ادم از هیچی نخوندن برسه به روزی هشت ساعت پشت سرهم. محققا یا مخترع ها شاید اینطور بودن چون کارشون جذاب بوده براشون. قطعه اون کشف رو دوست داشتن که دنبالش کردن

من نمیدونم بقیه بیان نظر بدن که میشه یا نه بخصوص اون هم یکدفعه ای .که ایا میشه ادم تمام تفریحاتش رو کنار بگزاره و مثلا برای یک هدف عالی مثل شاگرد برتر دانشگاه شدن یا رتبه برتر کنکور شدن بخونه

واالا میگن خواستن توانستن است. اما کنکور ایا واقعا خواستن است؟ ما میخواییم چندماه سخت بخونیم و دوسه ساعت امتحان بدیم؟ این که بخوای همه تفریحات رو بزاری کنار یا با وضع الانت بخوای مثلا هفته ای نیمرو زاستراحت کنی و بقیه ش فقط درس بخونی به نظر منن درست نیست

تفریحاتت رو توی برنامه روزانت بزار. یه طوری که هم درس بخونی هم تفریح کنی. شاد باشی.دلخوشی داشته باشی.

ببخشید واینارو گفتم ولی من خودم ادمی نبودم که بتونم از خوشیام بگذرم و مثلا فقط درس بخونم

بعلاوه اینکه هیچ کاری هم نمیکنی از همون استرس زیاده که داری که شاید فکر میکنی وقت نداری برای کارای دیگه.بهرحال اگه 4ساعت درس بخونی 4 ساعت تفریح بعنوان جایزه شاید بهتر از ای باشه که روزهات رو بااسترس هدر بدی به امید اون روز خوب. باز سال دیگه اینموقع برسه و هیچ چی نخونده باشی. نتیجه رو هم کاری بهش نداریم

راستی اون شکست هایی هم که گفتی توی این حالت و بی میلی که داری بی تاثیر نبوده.توی اون هم تجدید نظر کن
    موفق باشی

2. 5 کاربر از پست مفید omidvaar تشکرکرده اند .

یاس پاییزی (چهارشنبه 29 مهر 94), میشل (چهارشنبه 29 مهر 94), آی تک (چهارشنبه 29 مهر 94), به دنبال تغییر (چهارشنبه 29 مهر 94), عشق آفرین (سه شنبه 05 آبان 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)