سلام عزیزم من که دارم از بیرون نگاه میکنم چندتا چیزاز رفتار شما دستگیرم میشه
1خیلی رو شوهرت زوم کردی انگارکهتو دنیا هیچ چیز ویا هیچ کاری نداری
2خیلی بهش گیر میدی تو نخشی
3قبولش نداری
4میخای خودت بهش ثابت کنی
5میخای یهجوری شوهرت تو دستت موم باشه
دختر خوب من با چهارتا پست اینطور تشخیص دادم حالا شوهر شما چیطور فکر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
پس با اینکه شما کلید مرد گوش کردی ولی صبور نیستی و انتظار داری شوهرت نظرش نسبت بهت یهو برگرده و فکر کنه کهشما احساس نیاز بهش میکنی و نمیخای خودت ثابت کنی
شای من اگه جای شما بودم میگفتم ا چه خوب کیف دارها ولی نمیدونم با ماشین سختهیا نه کاش پیشنهاد هوایی میدادی ولی ولش کن حالا کوووووو تا اونموقع
مرسی که ازحالا فکر عیدمی
درمورد ابمیوه دادن احتمالا همسر شما یکم احساس مردونگیش از بقیه بیشتر بودهو همین باعث شده پیش خودش قگه زشته من بخورماون خانوم بمونه مثل تو مترو دیدی فقط بعضی مردا بلند میشن یه خانوم بشینه

- - - Updated - - -

سلام عزیزم من که دارم از بیرون نگاه میکنم چندتا چیزاز رفتار شما دستگیرم میشه
1خیلی رو شوهرت زوم کردی انگارکهتو دنیا هیچ چیز ویا هیچ کاری نداری
2خیلی بهش گیر میدی تو نخشی
3قبولش نداری
4میخای خودت بهش ثابت کنی
5میخای یهجوری شوهرت تو دستت موم باشه
دختر خوب من با چهارتا پست اینطور تشخیص دادم حالا شوهر شما چیطور فکر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
پس با اینکه شما کلید مرد گوش کردی ولی صبور نیستی و انتظار داری شوهرت نظرش نسبت بهت یهو برگرده و فکر کنه کهشما احساس نیاز بهش میکنی و نمیخای خودت ثابت کنی
شای من اگه جای شما بودم میگفتم ا چه خوب کیف دارها ولی نمیدونم با ماشین سختهیا نه کاش پیشنهاد هوایی میدادی ولی ولش کن حالا کوووووو تا اونموقع
مرسی که ازحالا فکر عیدمی
درمورد ابمیوه دادن احتمالا همسر شما یکم احساس مردونگیش از بقیه بیشتر بودهو همین باعث شده پیش خودش قگه زشته من بخورماون خانوم بمونه مثل تو مترو دیدی فقط بعضی مردا بلند میشن یه خانوم بشینه