سلام.اینطور هم که میگید نیست خانم.من خودم سی سالمه نه با کسی دوست بودم نه رابطه جنسی داشتم نه مریضم و نه..........تا الان که موقعیتشو از نظر مالی نداشتم الانم که یکم از نظر مالی تثبیت شدم اونی که میخامو پیدا نکردم..رک و راست الان اعتمادا کم شده..همونجور که شما میگی میخای همسر ایندت ادم درستی باشه بعضی پسرا هم این مسئله خیلی براشون مهمه..الان هم گذشته دختر مهمه و هم ایندش...یعنی هم در گذشته کاری نکرده باشه تازه اگر این مورد درست باشه بعدش معلوم نیست چی میشه.مثلا طرفت یهو بهت خیانت کنه.چیزی که الان زیاد دیده میشه.قبلا فقط مردا خیانت میکردن الان زنها بیشتر شدن!!خب این انگیزه ای برای کسی که سالم زندگی کرده میذاره که بره زن بگیره؟من که خودم دیگه وسواس پیدا کردم.مثلا چند وقت پیش یکی رو بهم معرفی کردن وقتی از خانم پرسیدم کجا بریم گفت بریم کافه!!یا مثلا این خانم از من پرسید از این پسرهایی نیستید که قهر میکنید!!همین دو تا باعث شد فکر کنم این دختر قبلا با کسی بوده!!چون یه دختر در حالت عادی با دوست دخترش کافه نمیره و یا اینکه این خانم از کجا میدونه بعضی پسرا قهر میکنند که حالا این موضوع براش دغ دغه شده!!حالا این دختر به ظاهر هم دختر خوبی بود اما من یک حس بد بینی سراغم اومد و ردش کردم
- - - Updated - - -
من الان مهمترین دغ دغم اینه به کسی نمیتونم اعتماد کنم..مسئله مالی رو خدا ح میکنه اما اگر طرفت درست از اب در نیاد فاتحه زندگیت خوندست

علاقه مندی ها (Bookmarks)