نه از حرفم سو برداشت نشه.من نمیگم یه دختر یا حتی پسر بره دوستی بکنه بعد بگه من دوستی عاطفی داشتم کاری نکردم .حرف من چیز دیگه ای بود
ببینید ما الان اگه بریم رابطه ای رو با کسی شروع کنیم بیشتر از مقدار مشخص ادامش بدیم وارد فاز عاطفی بشیم و ادامه پیدا کنه اخر سر یا یکی از ضربه میخوره یا هردونفر و نمیشه گفت کار صحیحی بوده و اون شخص اادم صالح و خوبی هست. منظورم من برای کسی هست که مثلا در سن پایین و ندانسته و اکثرا به قول ازدواج در مسیر کسی میفته که دقیقا راه عاشق کردن دختر یا حتی پسر رو خوب از دوستان و اطرافینش یاد گرفته و بعد از یک مدت هم همون نیت اولیه اش رو اجرا میکنه یعنی اون طرف رو رها میکنه. این ادم با مورد اولی فرق داره .این شخص اشتباه کرده و اطلاعاتش هم ناکافی بوده . خب ضربه عاطفی هم خورده و تاوانش رو هم داده و اگه پشیمون هم باشه بحثش از ادمی که دانسته وارد شده جداست.
درضمن من البته سخنران مذهبی نیستم درحدش هم نیستم ولی خدا توبه رو گذاشته ما از خدا که بالاتر نیستیم
البته خب افرادی که پاک هستن قطعا باید نصیبشون ادم پاک باشه. این اصولا چرخه سرنوشته
من منظورم از اون حرف این بود که کسیکه شکست عاطفی به اون شکلی که گفتم رو داره این معنیش نیست که در اینده خیانت کار باشه.وگرنه بله دختر یا پسری درسال چندین رابطه رو تموم میکنه و یکی دیگه رو شروع میکنه هرچیزی ازش بر میاد
بله دقیقا هرکسی باید روح و قلبشو کنترل کنه و برای اون ادم اصلی نگه داره درست میگید یه جورایی مثل همند کنترل قلب و جسم. هردوشون میتونن ادم رو مریض کنن.ولی خب هرچند دیر ضربه روحی قابل درمان تره تا جسمی

علاقه مندی ها (Bookmarks)