به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام خانم فرشته اردیبهشت...
    راستش یادمه جند سال پیش یک جا خوندم حالا جملشو پیدا نکردم ولی نمی دونم از دکتر شریعتی بود حالا به هر حال...مضمونش این بود که ادم ها از افراد شبیه بخود متنفر هستند...از اون موقع به بعد که این جمله رو خوندم و دقت کردم دیدم اره واقعا همین طوره...بعد ها بهش فکر کردم دلیلشو این طوری برداشت کردم که یک چیزه و اون حسادته !! همه ی ادما از کودکی حس حسادت رو داریم..حتما دیدید کودک خردسالی که پدر یا مادرش یا بچه ای دیگه رو به اغوش می شکند اون بچه چطور سریع خودشو به اغوش پدر و مادرش نزدیک می کنه و اون بچه رو دور... امتحانش مجانیه و خیلی جالب...در واقع اون حس حسادت سبب میشه کودک احساس خطر کنه...ما ادما از افراد شبیه به خودمون سریع متنفر میشیم چون ناخودگاه یکی رو شبیه خودمون می بینیم که مثلا چقدر مثل خودمونه یا از ما بهتره !!!..به هر حال خواستم بگم اون ادما اتفاقا خیلی شبیه شما هستند البته اگر بیش تر و عمیق تر نگاه کنید...من دیگه از اون موقع به بعد هیچ موقع خودم فریب خودمو نخوردم و سریع تا ادمای مشابه خودمو می بینم میخواد اون حس رو بشه سریع میگم حواست باشه و کلا اون حس های منفی از بین میره... .جالب ترش این هست اگه دقت کنید اون ادما شبیه بهمون و اون حس منفی فقط مختص دنیای واقعی نیست و در دنیای مجازی هم نمود داره.

راجب واژگان و... لینکشو گم کردم... ثابت کردند ( کیا ؟! دانشمندا؟! کدوم دانشمندا نمی دونم ) افرادی که واژگان مشترک و بیش تری چه در نوشتن و چه صحبت کردن دارند خیلی بهم نزدیک ترند و می تونند ازدواج موفق تری داشته باشند...حتی در دوستی ها ...

راجب اون اتفاق نظافت و... ببنید شاید از بس همسرتون شما رو تمیز و... دیدند اون دفعه اون قدر ذوق کردند... کلا شما یک مدت طولانی این طوری با اون وضع بسیار جالب از نظر همسرتون باشید مطمئن باشید باز همه تعجب خواهند کرد کلا توی همه ی کاراتون نه واسه این که بگن شما قبلا این طوری نبودید..متاسفانه ما ادما عادت نداریم از خوبی ها تعریف کنیم..چند بار شده از غذای خوب ن تشکر ویژه کنیم..ولی مثلا یکبار که غذا بد میشه اعتراض می کنیم...مطمئن باشید این روحیتون که دوست ندارید کسی به قول خودتون بهتون گیر بده یا سرزنشتون کنه یک ویژگی خوب و قابل تحسینه و تا وقتی کارا رو خوب انجام می دید به چشم نمیاد..کافیه کمی از روی فرم خارج بشید بعدش ببنید چقدر سرزنش می شید و چقدر هم ناراحت میشید و خودخوری خواهید کرد !!!

راجب کمال گرایی و ایدا ال گرایی که خود منم یک زمانی شدیدا درگیرش بودم که خدا رو شکر برام حل شد که اخیرا خانم عشق افرین در تاپیک جدید مدیر همدردی که راجب تجربه های کاربردی هستش و خیلی خلاصه و پر محتوا گفتند که خیلی لذت بردم مثلا نوشته بودند اگه روزی یک بیت شعر گفته بودند الان دیوان داشتند و... حتما اون پست ایشونو بخونید اگه نخوندید...

راجب ظاهر و قضاوت بقیه و.. به نظرم این به اعتماد به نفس ربط داره... من خودم یک زمانی مثلا لباسام یکم ساده تر بود می رفتم توی محیط های خاصی که افراد سطح بالایی بودند عجیب یکدفعه اعتماد به نفسمو از دست میدادم مثل خالی کردن ترمز تو سرازیری که حتی راجبش تاپیک زدم و دلیلش کمبود اعتماد به نفس بود هر چند فکر می کردم اعتماد به نفس دارم...راجبش به طور خاص مطالعه نکردم ولی حتم دارم اعتماد به نفس یک جنبه نداره که بگیم مثلا نه من اعتماد به نفسم خوبه...شاید راجب مواردی بسیار اعتماد به نفس خوبی داشته باشیم در مواردی اصلا نداشته باشیم...مثل همین بحث ظاهر... به نظر من هر وقت راجب ظاهر می خواید حساس بشید که بقیه چی فکری می کنند با خودتون بگید کی به این که بقیه راجبش چه فکری می کنند بها میده ؟.. ولی خب کلا اراستگی و لباس خوب و جیب پر پول ! به ادم اعتماد به نفس میده ... قول میدم حتما کلی حرص و جوش خوردید مثلا شب خواستگاری هم حتما لباسای همه خوب باشه...رفتاراشون خوب باشه و.... بابا مگه یک ادم چقدر انرژی و توان داره که بخواد انرژیشو صرف چیزایی بکنه که واقعا نمی تونه درش زیاد تغییری ایجاد کنه... به هر حال این عادت شده براتون..حالا نزدیک ترین فرد به شما همسرتون هستش شما بیش از بقیه به ایشون کار دارید...راستش اولش سخته می خواید این عادت و عادت ها رو کنار بذارید ولی شدنیه.. به قول دوستمون کافیه با روزی یک تغییز شده کوچیک شروع کنید.. از همین تغییر های کوچیکی که شروع کردید و گفتید قول میدم 4 سال بعد به روزای الانتون لبخند می زنید وباورتون نمیشه...ولی اگه با همون حس کمال گرایی نگاه کنید یک شبه تغییر کنید مثل همه ی کارای نیمه کارتون این تغییر رو هم ول می کنید... ولی بعد ها فرزندهاتون باز بیاد بیان تون اون دایره شما و... کلی ماجرا.

راجب انرژی گرفتن از بقیه و محیط اطراف به نظرم حیفه...حیفه این ویژگی که در شما نهادینه شده از بین ببریدش !! بلکه ازش استفاده بهینه کنید... شما می تونید با قرار گرفتن در محیط های مثبت از این انرژی و حس مثبتتون استفاده کنید و نتیجه ی مضاعفی بگیرید... وحواستون رو خوب جمع کنید توی محیط های منفی اصلا درگیر نشید و سریع خارج شید.

خلاصه کلام سعی کنید کمتر از این جرص و جوش ها بخورید و هر چند همون طور هم که خودتون گفتید بخشی از مشکلات الان شما ناشی از همون گذشته ای هستش که به بخش هاییش در گذشته اشاره کردید.

براتون از صمیم قلب ارزوی موفقیت راجب دغدغه هاتون در این تاپیک هر چند اهسته ولی پیوسته و همیشگی دارم.

2. 2 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

Eram (چهارشنبه 12 خرداد 95), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 29 آذر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)