سلام اقا رضا منم یه زمانی که کریستین ویری، کوردوبا، سامویل و تولدو تو اینتر بودن طرفدار سر سختش بودم، ولی از یه جایی از فوتبال ایتالیا به کل زده شدم. ولی خاویر زانتی رو هیچوقت فراموش نمیکنم.

-------------

اقا رضا یه بنده خدایی از بچه های تالار یه روش به ما یاد داد، که خیلی خوب بود.

میگفت یه بار رفتم عطر فروشی، یه عطری داد من بو کردم که خوشم نیومد. به فروشنده گفتم عطر های دیگر رو بیار تست کنم.
در عین ناباوری فروشنده، از هیچ کدام از عطر ها خوشم نیومد. فروشنده یه قهوه اورد من بو کنم. بعدش اون عطر هایی که من خوشم نیومد، برام خیلی خوشایند شد و یکی رو انتخاب کردم. اگر اون قهوه نبود، من این عطر خوشایند رو پیدا نمیکردم.
-----

اقا رضا باید قهوه رو بو کنی! اون خانوم رو باید فراموش کنی. فرضا اگر ازدواج هم بکنی، همش خانومت رو با اون مقایسه میکنی، که خیلی بد میشه.
-------
یه کاغذ و قلم بردار
خصوصیات زن مورد علاقه ات رو بنویس. ملاک هات رو بنویس. از ذهنت کمک بگیر، نه از خصوصیات اون خانوم.
اول خودت رو سعی کن بشناسی. مثلا اگر مذهبی هستی، برونگرا هستی، تو کاغذ بنویس مذهبی و برونگرا باشه همسرم.
اون وقت میبینی اصلا اون هفت سال پیشه همسر و جفت خوبی برای شما نمیشد. شایدم میشد. هر چیه گذشته و باید از ذهن پاک بشه.
از زندگی چی میخوای؟ فعل دل نشستن چقدر مهمه؟ کفویت چقدر مهمه؟

نمیدونم نسبت به سنت بزرگتر هستی یا کوچکتر. ولی روی کاغذ همه کارشناسا میگن، سن زن حدود چهار سال باید کوچکتر باشه. البته استثنا هم زیاده.
شاید خنده ات بیاد، یه بنده خدایی زن چادری می خواد، تو ذهنش اینقدر مجسم کرده، دیگه غیر چادری به چشمش نمیاد.
همون بنده خدا، چند ماه پیش درگیر یه ارتباط عاطفی و احساسی کوتاه مدت به قصد ازدواج شد. با همین تصور و تجسم سازی همسر اینده اش که از ملاک هاش ساخته شده بود، اون خانوم رو فراموش کرد.

نظرت رو بگو.