ستاره زیبا سلام ممنون که همیشه به پستهام توجه میکنی و راهنمایی میکنی. سخنرانی کلید مرد رو خیلی وقت پیش گوش دادم و یه چند وقتی سعی کردم به کار بگیرم روششو توی زندگیم اما بعد بی خیالش شدم. یه حقیقت توی زندگی ما وجود داره و اینه که منو شوهرم بعد از چندسال زندگی هنوز باهم اونقدر صمیمی نیستیم خیلی وقته که قربون صدقه هم نرفتیم خیلی وقته که رابطمون کم شده . زندگیمون یه روال تکراری رو داره . آخه شوهرم اینجوری اذیت نمیشه چندین بار باهاش حرف زدم دعوا کردم که زندگی فقط این نیست که بیای خونه غذا بخوری تلویزیون ببینی بعدشم بخوابی دوباره فردا صبح روز ازنو. باید برای حل مشکلاتمون حرف بزنیم برای زندگی و بچمون برنامه ریزی کنیم باید با هم مشورت کنیم اما شوهرم میگه همینجوری خوبه ما که مشکلی نداریم تو بازندگی مشکل داری. برای همین زندگیمون سرد شده از لحاظ عاطفی ازش بریدم خونوادم هم که اینقدر درگیر مشکلاتشون هستن که به اونا هم نمیتونم چیزی بگم. دلم میخواد زندگیم گرم باشه با برنامه و همفکری باشه اما خواست من فقط مهم نیست تا شوهرم نخواد. چرا میگن زن میتونه مرد رو بسازه بعضی مردها مرغشون یه پا داره که از دست زنا کاری برنمیاد. نمیدونم این ذهن آشفتم کی آروم میشه.....

علاقه مندی ها (Bookmarks)