سلام
همزمانی تاپیک شما با تاپیک خانوم آبی آسمان و ویس و shkb متاسفانه نشون دهنده ی حقیقت تلخی تو جامعه ی ماست. اینکه زیبایی داشته باش و هیچی نداشته باش! البته بهتون ایرادی نمیگیرم هر کسی حق داره معیارای خاص خودش داشته باشه و زندگیش رو اونجوری که دوست داره بسازه.
راستش به دلیل شباهت شخصیتتون (چیزی که اینجا نوشتین) با یه فردی که برام خیلی عزیزه منم خیلی پیگیر تاپیکتون بودم. دلم میخواست میتونستم یه جوری منصرفتون کنم و منم مثل صبا امروز تاپیک معیاراتونو خوندم و متوجه شدم که داشتم اشتباه میکردم و در واقع طبق معیاراتون گزینه ی خوبی رو انتخاب کرده بودین...
اگه بخوام به طور خلاصه نظر خودمو راجع به تاپیکتون بگم اینه که احتمال موفقیت این ازدواجو صفر درصد میبینم.. نه این ازدواج بلکه هر ازدواجی که با توجه به شخصیتتون و تناقضش با معیارایی که ذکر کردین باشه. اگه خودتون هم به این نتیجه رسیدین فکر میکنم وقتشه گزینه ی مشاور که برای وقت جدایی ذخیره کرده بودین بذارین رو میز. محاله یه مشاور معمولی این ازدواج رو تایید بکنه.
حیف که اهل زیاد نوشتن نیستم وگرنه باهاتون خیلی حرف داشتم فقط خواهشا تو معیاراتون یه تجدید نطری بکینن شما ادم اهل مطالعه و روشنی به نظر می رسید اما عقایدتون برا ازدواج در حد مردای صد سال پیشه (با ارفاق)

علاقه مندی ها (Bookmarks)