به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Hybrid View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    احساسات شما و بانو نیکیا و دخترانی همچون شما قابل احترام هستش بسیار زیاد فراتر از اون چیزی که در تصور دارید برای شما و دخترانی همچون شما رفتار و گفتار و شخصیت دارند در این زمینه ارزش و احترام قائل هستم

ترجیح میدم راستشو بگم و اینجوری شوک زده بشی تا بهت دروغ بگم و دلتو خوش کنم.
    گذشته و رفتاری که در این زمان شکل گرفته چیزی نیست که بشه بهش افتخار کرد و جار زد
    طرز فکرت قابل احترامه براش ارزش قائلم زیاد ولی با تمام احترامی که برایتان قائل هستم نمی توانم قبول بکنم.

بنظر من بشخصه باید اینجا یک تفکیکی قائل شد بین فردی که روابط متعدد داشته با فردی که در سطح عادی بوده.بین فردی که معتاد به دیدن فیلم پورنو هستش با فردی که عادی هستش و... همینطور ادامه بده تا بعد.
    اینجوری برات توضیح بدم که مثل اینکه شما انتظار داشته باشی فردی اصلا عصبانی نشه و فریاد نزنه! خوب بنظرت توی چند درصد افراد این خصلت وجود داره؟

بازم میگم تصورات فرد چه دختر و چه پسر در دوران مجردی با بعد از ازدواج تفاوت داره اینجوری بگم فکر کنم دیروز خوندم یکی از علت هایی که پسرها تمایل به ازدواج کردن ندارن بدحجاب یو بی حجابی دخترها هستش و یکجورایی دغدغه هایی همانند شما را دارند.نه تنها شما بلکه خودمم همچین دغدغه ای داشتم توی ذهن خودم.اینکه قبلش رابطه نداشته باشه دوستی با جنس مخالف و محجبه باشه حالا یکی چادری میپسنده یکی مانتویی و باحیا باشه خیلی خوبه ولی این موضوع یکی از ملاک ها هستش نباید خیلی پررنگ تر از جایگاهش کرد.

خوب میخوام با روش خودت جلو بریم: فرض میگیریم که حقیقت کامل را بیان کنند خواستگاران شما خوب فرض میگیریم

طرز فکر شما باعث میشه دایره انتخابتون محدود بشه و افراد بسیار کمی توی این دایره قرار بگیرن با طرز فکر های خاص خوب شما یک دختر هستید و انتخاب کننده هم نیستید پس باید بشینید و منتظر بمانید تا چنین فردی به خواتسگاری شما بیاد با توجه به عقاید شما در مورد روابط گذشته و داشتن رابطه جنسی خودت تصور می کنی آیا امکان ازدواج کردنب رات بوجود میاد؟!!!چند درصد احتمالش هست؟

بهتره واقع بین باشیم قبلا هم عرض کردم حالتی بجز این وجود نداره مگر در موارد بسیار خاص:
    1.یا با دوستی و رابطه با دختر فقط دوستی از نظر عاطفی خلاء خودشو پر میکرده
    2.یا رابطه جنسی مشروع یا نامسروع
    3.یا خودارضائی
    4.یا کلا توی این مدت تا خواستگاری از شما داشته ریاضت می کشیده!!!!!!

و حالا در مورد پست دوم شما:
    نظر شخصی خودمو میگم ازدواج موقت از نظر شرعی حلال است و درست ولی بیا خودمون رو گول نزنیم در اصل موضوع فرقی نداره بازم ارتباط جنسی هستش.
    در مورد فیلم پورنو که شما گفتید من با افرادی که معتاد به اینجور فیلم ها هستند اصلا و ابدا کار یندارم ولی احتمال داره چه پسر و چه مردی که ازدواج کرده در بعضی مواقع خاص خیلی کم از اینجور فیلم ها یا عکس ها دیده باشه الان هم که همه به اینترنت دسترسی دارن پس مطلق نمیشه دید این مسئله را.همینطور در مورد دوستی بنظرم تفکیک قائل شو این مسئله را با تحقیقات از خودش و خانوادش و دوستانش میتوانی تا حدودی متوجه بشی.اثر راشمون توضیح کاملی دادن در این مورد که بنده کامل قبول دارم.

میخوام فقط یک طوری به طرف مقابلم بگم روی این موضوع حساسم نمیخوام برام از گذشتشون بگویند، فقط انتظار دارم اگر فهمیدند روی این موضوع حساسم خودشون دیگه جلسات و ادامه ندهند، همین، انتظار ندارم از گذشتشون برام بگویند.
    خوب این چیز یکه الان میگی با حرفهایی که توی پست اول زدی تفاوتی نداره بانو شما انتظار داری اگه دوست دختر داشته یا رابطه مشروع یا نامشروع داشته به شما بگه خوب صد سال سیاه نمیگه اینکه سوال کردن نداره!!

در آخر شما بیا تصور کن یک خواستگار درای همه چیش خوبه و هم شما ایشون را پسند کردی و هم ایشون شما را معیارهایی که درای میخونه خانوادش خوبه شغلش خوبه پس انداز داره اخلاقش خوبه حالا از این فرد در این مورد سوال مستقیم یا غیر مستقیم(چجوری غیرمستقیم میپرسی بماند) میپرسی انتظار داری چی بگه؟
    1.راستشو بگه پرتش کنی از خونه بیرون
    2.یا دروغ بگه و عنوان کنه اصلا رابطه نداشته!!!
    3.یا همه راستشو نگه و در حد همین بگه که توی سن کم نوجوانی بخاطر هیجاناتش و کنجکاوی صحبت میکرده!

اولی راستشو گفته که پرتش میکنی بیرون.2.اینجوری دروغ بهت گفته که بعدا توی ازدواج مشخص میشه و اینکه عادت میکنه به دروغ گفتن و پسنهان کاری
    3. اینو خودم خیلی میپسندم دروغ نمیگی ولی همه راستشم نمیگی حداقل عذاب وجدان کمتری داری

پ.ن:خیلی بیش از اندازه داری برای خودت این مسئله را بزرگ میکنی این دغدغه فقط برای شما تنها نیست برای پسرها و دخترهای دیگه مثل شما هم هست بنظرم بهتر خط قرمز های خودت را کامل مشخص کنی و روی بقیه معیارها و موراد هم دقت کنی.تکبعدی نگاه نکن بجرات میتونم بگم تاثیر خیلی زیادی توی زندگی مشترک نداره این مسئله البته به شرطی که از حد عادی که داره فراتر نرفته باشه عادت تبدیل نشده باشه
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

2. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

دختر بیخیال (یکشنبه 27 دی 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)