به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام خانم دختر بیخیال...
    واقعا دلم نیومد چیزایی که مطمئنم بهتون کمک می کنه رو ازتون دریغ کنم...اول از همه بهتون تبریک میگم و از خدا می خوام یک انتخاب درست رو پیش رو داشته باشید ... راستی من یک عذر خواهی بهتون بدهکارم...یه وقت فکر نکنید که فراموش کردم که توی تاپیکم ازم سوالی پرسیدید و اگه جواب ندادم فراموششون کردم ! منتظر یک فرصت خوب بودم ... ان شاالله قبل این که مختومه بشه تاپیکش اون جا جوابتون رو می نویسم امیدوارم خیلی دیر نشه...

ولی شما که اون تاپیکمو خوندید... الان خندم می گیره که چه دغدغه هایی داشتم... مثلا دسته گل ببرم یا نبرم ! توی دستای خودم باشه یا مادرم یا خواهرم و... وقتی دغدغه ی شما مبنی بر سوالتون که بسیار به جا هستش رو خوندم ولی گفتید نکنه بهشون بر بخوره چون مذهبی هستند و... یاد دغدغه های خودم افتادم از اون جنس...

ببنید ما مسئول این نیستیم که بقیه چی می خوان راجب ما فکر کنند !! به شرطی که ما رفتار درست رو انجام بدیم

که با شناختی که از شما دارم مطمئنم رفتار درستی دارید و خواهید داشت )... من خودم هر جا خواستگاری که برم از خدا می خوام به همین سفت و سختی شما این سوال ها رو ازم بپرسه طرف مقابلم ... اون وقت برای من فقط دو حالت رخ میده که فکر کنم..یکی این که اون خانم چقدر خودش مثل شما اهل مراقبه بوده و سالم زندگی کرده و بسیار لذت می برم و... یا این که میگم نکنه مثلا چیزی در گذشته ایشون هستش که این قدر روی این موضوع حساسیت دارند و مثلا می خواد بدونه من اگه برام مهم نیست ادامه بده ... که بستگی داره چطوری بگه ! تا من کدوم برداشت توی ذهنم بیاد که در ادامه بهتون میگم تا خدایی ناکرده شما برداشت بدی روی ذهن خواستگارو کلا خواستگارهاتون نذارید ...

(یک چیزی هم داخل پرانتز بگم ببنید همیشه تصورتون این باشه خواستگار شما باید فردی باشه که ذهنی باز داشته باشه اگه قرار باشه هر فردی با پرسیدن این سوال های شما زود رنجیده بشه (که از خلقیات یک مرد واقعی به دوره ) یا بهش بر بخوره و.. البته به شرطی که بیان شما درست باشه همون بهتر زودتر قضیه تموم بشه ... )

ببنید من خودم واقعا موافق این هستم خیلی سوالات رو میشه هوشمندانه پرسید و خیلی قشنگ به ذهنیت طرف مقابلمون برسیم حالا غیر مستقیم در قالب سوال یا مشابه و ... البته شاید یک روزی راجبش تاپیک زدم و خوشحال میشم از نظر دوستان استفاده کنیم تا یک یادگاری خوب واسه خودمون و سایر دوستان در تالار بذاریم...

ولی راجب این موضوع خاص و غیر شوخی بردار به نظرم باید حتما مستقیم پرسیده بشه ولی وقتی میگم مستقیم یعنی مستقیم خاص که اونم در ادامه میگم خدمتتون
    ...

این که فلش بکی به گذشته ها و ذهنیت غیر کاملتون راجب ظاهر و شرطی شدن راجب خلقیاتشون گفتید خواستم عرض کنم خدا رو شکر زود متوجه شدید...خیلی از پسر ها هم به اشتباه فکر می کردند مثلا صرف این که خاطر خواه یک دختر خانم چادری بشند لزوما اون خانم مثلا جلوی نامحرم های فامیل بی حجاب ظاهر نخواهد شد و .... (که اینم در ادامه اشاره می کنم)

ببنید البته می دونم شما خودتون خلاقیت کافی دارید که به بهترین نحو و جمع بندی برسید ولی من یک حالت فرضی رو میگم دیگه خودتون مطمئنم بهترین تصمیم رو خواهید گرفت و خودتون اون قدر توانمند هستید که بهترین راه حل رو انتخاب
    کنید

در گفت و گوی دو نفره که با ایشون (یا کلا هر خواستگاری دارید)

به نظرم کلا این بیان خوبه (بخش ابی رنگ شما یکدفعه ازشون سوال می پرسدید و اصلا هیچ پیش زمینه ای به ایشون نمی دید (البته باز داخل پرانتز , پرانتز بگم یکم به نظرم بدیهی هستش که حتی غیر فامیل ها هم که خواستگار شما میان از طریق واسطه قطعا بهشون میگن مثلا شما خانواده ای هستید به این مسایل پایبند و.. دیگه فامیل که جای خود دارد پس می دونند خواستگار ها تا بخشی این مسایل برای خانواده شما و خودتون مهمه) در بخش دوم قهوه ای رنگ به واکنش ایشون جواب می دید و در بخش انتها سبز رنگ و قسمت اخر نظر محترم خودتون رو بیان می کنید)

مثلا بهشون بگید که نظرتون راجب این جمله که گذشته هر فرد به خودش مربوطه چی هستش ؟!ببنید اینو قطعی نمیگم ولی فکر می کنم کسی که از گذشته ی خودش تا حد قابل قبولی مطمئنه (به پی نوشت 1 رجوع شود) میگه نه قبول ندارم و بیش تر توضیح میده و...

ولی لزوما فردی هم که بگه که گذشته ها گذشته و مهم ایندست هر چند به احتمال زیاد شاید در گذشتش چیزایی بوده ولی یک احتمال هستش مثلا طرف در جلسه ی خواستگاری اون قدر خاطر خواه شده که از روی احساس و دوست داشتن و رسیدن به طرف مقابلش میگه برام مهم نیست و... (تا مثلا اگه طرف مقابلش در گذشتشت چیزی بوده بخواد بگه براش مهم نیست گذشتشت و خودش اتفاقا گذشته ی خیلی پاکی هم داشته باشه !) ولی قطعا یک روزی بعد ازدواج و فروکش کردن تب و تاب ها مهم خواهد شد حتما ...

یا ایشون میگه چرا همچین سوالی پرسیدید تا شما بیش تر توضیح بدید و به ببینه شما چه جوابی دوست دارید همونو بده و که اگه این طوری بود بهتره زودتر برید سراغ مرحله ی بعد
    ...
    به هر حال شما باید موضع خودتون رو کم کم این جا مشخص کنید...مثلا اگه ایشون گفت اره قبول دارم بگید چرا قبول دارید واقعا یعنی مهم نیست گذشته ی ادما در رفتار ایندشون ؟! )

میگید ببنید من اعتقاد دارم مثلا یک پسر که خواستگاری یک دختر خانم مذهبی و مثلا چادری میره لزوما نباید فکر کنه اون دختر جلوی نامحرم هم همین پوشش رو داره(البته میگید من خودم که برام نامحرم نامحرمه یا کلا سریع عقیدتونو می گید و میگید بحثم این نیست) همون طور هم صرفا مطمئنم شما هم بهم حق میدید که صرفا چون خواستگار ادم مذهبی باشه لزوما به این معنا نیست که نباید خیلی چیزا رو نپرسید؟! البته میدونم شما خیلی فهیم تر از این حرفا هستید با شناختی که از شما و خانوادتون دارم(به قول دوستان همون نوازش کودک درون!!!!)

بعدش میگید من یک سوال دیگه میتونم بپرسم؟! تا حالا شده فکر کنید کلا بعد ازدواج با هر خانمی خدایی ناکرده اگه چه اتفاقی بیفته که حتی با وجود داشتن فرزند از اون ازدواج سرد میشید و ترجیح میدید جدا بشید تا ادامه ؟!(
    اینو خارج از بحث بهتون میگم خانم دختر بیخیال حالا دعا می کنم کسی در این شرایط قرار نگیره ولی می خوام شما خیلی سفت نظرتون رو بیان کنید با گفتن اون نظر و گر نه به نظرم کلا حتی در صورت چنین اتفاقی اگه برای سایر مخاطبینی که ازدواج کردند و این پستمو می خونند و درگیر چنین مشکلاتی هستند بهتر باشه واقعا اگه فرد نادمه و.. و مخصوصا بچه هم دارند برای اون فرزند هم که شده زندگی رو حفظ کرد و ادامه داد پس می خوام شما با این حرف فقط شدت تنفرتون رو اعلام کنید چون منم خودم ترجیح میدم تا اخر عمر مجرد باشم یا حتی به اونی که مثلا اگه حتی شدیدا بهش علاقه پیدا می کنم نرسم اگه قرار باشه در گذشته هم فکری و هم جسمی فرد دیگه رو چه شرعی چه غیر شرعی چه دختر چه پسر فرقی نداره ولی لمس کرده باشه و درگیر چنین روابطی تا اون حد شده باشه پس دغدغه ی شما بسیار به جا هستش)

بعدش بگید من خیلی برام مهمه همسرم فردی که قراره پدر فرزند هام بشه ... کار به درست و غلطش ..شرعی و غیر شرعی بودنش و... اینا ندارم .. مهم این هستش که اهل رابطه با هیچ دختری نبوده باشه و.... چون خودمم یک عمر همین طوری زندگی کردم و به نظرم گذشته ی ادما چیز جدایی از ایندشون نیست و به نظرم تعهد لزوما بعد ازدواج نیست و سال ها قبل ازدواج از روزی که دختر و پسر به سن و رشد عقلی می رسند باید متعهد باشند (این طوری همون طور که اوایل صحبت هام گفتم اگه ایشون ذهنیت منفی براشون ایجاد شده بود از بین خواهد رفت)

ببنید مثلا فردی که اصلا اهل این روابط نبوده حتما میگه اره منم موافق هستم باهاتون و..
    ولی هر کی بگه اره حتما موافقم لزوما به این معنا نیست که واقعا اهل این روابط نبوده و.... (مهم این هستش که در نهایت باعث میشه اگه فرد واقعا اهل این روابط بوده وقتی این سفت و سختی شما راجب این موضوع مهم رو ببینه دیگه بیخیال !! بیخیال از ازدواج با شما البته خواهد شد و اگر هم نبوده باشه و مشکلی دیگه ای نباشه ادامه خواهد داد و... )

پی نوشت ها :

1- ببنید منظور از گذشته ی قابل قبول همون طور هم که دوستان و بعدش هم خودتون اشاره کردید این نیست طرف معصوم باشه که و... مثلا اصلا یکبار فیلم فلان ندیده باشه یا عکس بهمان یا مثلا نگاه فلان به فردی به هر حال ادم و نفس سرکشش هستش و... یا درش کنکاش کنیم که می دونم تمامی این ها رو شما خودتون خوب متوجه هستید ولی خب واقعا به نظرم خواسته ی شما معقول و منطقی هستش و زیاده خواهی نیستش... مثلا ممکنه پسر یا دختری توی سن 18 سالگی مثلا از روی کنجکاوی با جنس مخالف توی فرومی صحبت کرده باشه حالا اونم نه خاص و زود متوجه اشتباهش شده باشه خب مسلما اینا قابل گذشت هستش یا مواردی مشابه .....البته واسه هم سنای خودمون گفتم واسه بچه های این نسل که تلگرام مد شده و خیلی راحت شاید خیلی عکس ها و... واسه هم بفرستند اصلا منظورم نبود) کلا الان واسه بچه های الان خیلی چیزا که زمانی واسه ما قبح داشت شکسته شده طرف 15 سال نداره ولی ... بگزریم... به هر حال راجب حفظ نگاه مرد هم کاملا باهاتون موافق هستم من خودم نه صرفا برای وفاداری به همسر حتی و... کلا به این نتجیه رسیدم مردی که چشش رو کنترل کنه خودش به ارامش بیش تری خواهد رسید چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج قطعا و همسرش براش بهترین و زیباترین خواهد بود و دچار مقایسه نمیشه)

2-راجب صحبت های دوست عزیزمون جناب خاله قزی که برداشت کردید هیچ پسر نبوده که اهل این روابط نباشه و... عرض کنم البته تا سن 30 رو نمی دونم ولی تا این سنی که من دارم من همه ی دوستام اصلا اهل این روابط نبودند و البته خیلی هاشون هم ازدواج کردند ... پس از این بابت نگران نباشید ...

3
    البته میدونم خودتون هم خوب می دونید بخش زیادی از ازدواج هم به توکل به خدا ربط داره به هر حال هر چقد ر هم تحقیق کنیم هر چقدر هم طرف اهل صداقت باشه کلا در هر زمینه ای ولی کلا ازدواج بحث پیچیده ای هستش و باید در نهایت از خدا بخوایم اون وصلتی که رخ میده به بهترین نحو باشه طوری که هیچ موقع پشیمونی بار نیاد

در نهایت خانم دختر بیخیال که این روزا ذهنتون درگیر خیلی چیزاست به نظرم کلا درس و این چیزا رو میشه ادامه داد با همسری خوب پس مهم تر ازدواج هستش این که گفتید درگیر درس هستید میگم واقعا از صمیم قلب برای شما ارزوی خوشخبتی دارم امیدوارم روزی خبر وصال شما با یارتون همونی که بعد ازدواج بارها از داشتنش خدا رو شاکر هستید بشنویم و همچنین سایر دوستان

التماس دعا دارم

2. 3 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (یکشنبه 27 دی 94), نیکیا (یکشنبه 27 دی 94), سرشار (یکشنبه 27 دی 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)