سلام
قبلا که تحت نظر روانپزشک بودم بهم یه سری قرص داده بود که بعد از حدود 6 ماه مصرف کمی بهتر شده بودم ولی قبل از اینکه قرص ها بخواد اثری روم داشته باشه خودم رو خونه نشین کرده بودم
و بعدشم دیگه قرص خوردن رها کردم ولی این بار گفتم قبل از اینکه باز بخوام با فوبیام روبرو شم یه کم دارو درمانی انجام بدم تا زمان مواجه با مشکل کم نیارم و این بی نتیجه بودن هر بار واقعا چیزی جز دلسردی و بدتر شدن حال ادم نداره
اگر ممکنه اسم دارویی که گفته بودین رو برام خوصی بفرستین
متخصص اعصاب و روان خیلی زیاده و خیلی هاشونم بیشتر تبلیغاتشون قویه اگر توی این ضمینه متخصصی میشناسید که کارش درسته و بتونه کمک کنه اگر ممکنه اسمش رو برام خصوصی بفرستین .
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
حقیقتش بعد از حدود ده سال یا بیشتر و مقایسه شرابط مشابه که توش قرار داشتم دیگه خودم حداقل به یک سری از علائم که تو پست اول گفتم پی بردم
ضمن اینکه بنده هم پیش روانشناس رفتم و هم روانپزشک جالبه بدونبد بلانسیت بعضی از دکترها روانشناسی که رفتم پیشش برداشته از هدف گذاری برام گفته و طوری وانمود میکنن انگاری با بچه دو ساله طرفه و مشخصه بعضی هاشون بیشتر فکر جیب خودشونن و اتفاقا به خاطر جو الکی که داد و بدون حل کردن مشکل بنده که به نظرم بیشتر با دارو درمانی حل خواهد شد بنده به سختی خودم رو تو محیط جدید قرار دادم ولی مجدد بعد از 10 ماه باز خونه نشین کردم خودم رو و این نا امیدی هر بار از هر چیزی بدتر هستش و این شده که بعد از اخرین بار که پیش ایشون رفتم الان نزدیک 1 سال نیم خونه نشین شدم و حقیقتش از مراجعه به هر روانشناس و روانپزشکی هم دیگه میترسم .
ضمنا روانپزشک بنده هم فوبیای اجتماعی رو تشخیص داده بودن ولی فکر میکردن نسبت به هر شرایط و محیطی این اضطراب و هراس دارم که این طور نیست
بی زحمت اگر مشاوره بالینی و با روانپشک خوبی برای کمک به مشکل بنده میشناسید برام اسم و ادرسش رو بفرستین
ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)