نقل قول نوشته اصلی توسط miss-golegandom نمایش پست ها
از اینکه وقت گذاشتین و بخاطر توضیحات مفیدتون واقعا سپاسگذارم.حق با شماست منم در جایی این مطلب رو خونده بودم که اقایون در ماه دچار این مشکل میشن اما چقدر خوب بود اگه علامت داشت.منم سعیم همینه که فقط خوبیهای همسرم و زندگیمونو ببینم اما متاسفانه خیلی حساسم که طبق فرمایش شما باید رو خودم تمرکز کنم تا روش و نگرشم به زندگی تغییر کنه.اما کاش اقایون متوجه این موضوع میشدن که خانما جز قلبشون هیچی ندارن کاش فقط از این نظر راضی نگهشون میداشتن و هواشونو داشتن.میتسرم که نکنه واقعا پشیمونه و الان نمیتونه بروز بده چون به قول خودش جراتشو نداره و بعدا این موضوع براش بزرگتر شه و یهو سرباز کنه اونم وقتیکه کار از کار گذشته باشه.سعی میکنم بیشتر درکش کنم و همسر بهتری براش باشم.منم اشتباه زیاد داشتم اما متوجه نبودم و دارم اصلاحشون میکنم اما کاش ایشونم بامن صادق باشن و وقتی اشتباهاتشونو بهشون میگم صادقانه بگن فعلا روحم ناراحته و عشق باید خودش بیاد و منم درک میکنم نکه بگه من ازین حرفا بلد نیستم در حالیکه بلده
خواهش می کنم ....
این خیلی خوبه که می خواهید زندگی تون بهتر کنید و متوجه شدین که اشکال کار کجاست من براتون اروزی موفقیت می کنم...
در مورد مردها باید این بدونید که مرد ها بر خلاف ظاهر خشن و برداشت خشنی که از انها می شود بسیار لطف و احساسی هستند ولی نوع و روش بیان متفاوتی با زن ها دارند این تفاوت های بین زن و مرد هست که باعث سو تفاهم می شود .سعی کنید مستقیم با خودش حرف بزنید حرف که می زنید حتما نمی خواهد حالت رسمی داشته باشد از ویژگی های معجز اسایی زنانه خود استفاده کنید محبت نوازش و.... در هنگام حرف زدن مانع از جبهه گیری و جر و بحث می شود همسرتون در شرایط متفابل خودتون قرار ندین...
سعی کنید زیاد حرف های مرد تون پیچیده نکنید مرد ها ساده حرف می زنند مطمئن باشید وقتی ایشون اون حرف زده منظورش پایان دادن به بحث بوده نه اینکه کلا از زندگی مشترک پشیمان هست ولی نباید کار به اینجا می رسید که این حرف بزند برای همین سعی کنید با کمک هم درستش کنید مدیریت اینکار از دست شما بر میاد چون زن هستید برای همین هست که واژه زن در زبان فارسی در ابتدای زندگی امده چون این زن هست که خانواده و زندگی رو سروسامان می دهد ....
به این هم توجه داشته باشید اجتماع خوبی نداریم پر از استرس و فشار های عصبی مرد هم هر روز در حال پر شدن از استرس ها و فشار زندگی و چیز های دیگر هست شما می توانید با محبت و عشق با کمک همسرتون همه چیز درست کنید.....