سلام به همه دوستان خوب همدردی
تو این سایت اگه ی دختر همین تاپیکو میزدو گله میکرد از ازدواج نکردن(البته از نوع دخترونش)
بهش 40 روش برای پیدا کردن شوهر رو پیشنهاد میدادند در اخر هم اگر زیاد میگفت نه نمیشه این ها رو میدونم ،تاپیکشو قفل میکردن!!!
حالا فک کردم الان باید بیان به شماهم ی 40 50 60 روش برای پیدا کردن زن رو معرفی کنن ولی ظاهرا خبری نیست نمیدونم چرا؟......
ولی خوب شد این تاپیکو زدید این طوری دخترایی ک دائم گله میکنن ک چرا دخترا حق خواستگاری ندارنو چرا هیچ کی نمیاد خواستگاریو خوش به حال پسرها و ما دختر ها محکومیم
به اینکه بشینیم تا یکی بیاد سراغمونو....میبینن ک طفلی پسرها هم مقصر نیستن و چه دردی رو دارن تحمل می کنن
اینو قبلا هم تو این تالار گفتم خیلی دلم میخواد ی فرصتی بشه تا از مشکلات اقایونم موقع ازدواج کردن بگم یعنی ازشون دفاع کنم
تا بعضی خانمها فک نکنن پسرها خیلی شرایطشون خوبه و بی مسئولیتن ک نمیخوان ازدواج کنن و...
خب حالا ک شما این سکوت و مظلومیت پسرها رو شکستین و ی سری هاشو گفتین. اخه بیشتر دختر ها تاپیک میزدن و درد ازدواج نکردن داشتن...
من فک میکنم این قضیه بالا رفتن سن ازدواج تو کشورمون ی بحران بزرگیه در بین هزار تا بحران دیگه تو کشور برای بعضی ها سختتره ولی به هر حال فرقی نمیکنه برای همه هست
اونها هم ک ازدواج کردن متاسفانه دارن راهو برمیگردن .بعضی هاشونم به این هایی ک اماده شدن دارن راه می افتن چراغ میزنن و میگن ک نرید خبری نیست ما رفتیم به در دنمیخورد داریم برمی گردیم
ی زمونی جنگ بود و هزار تا بدبختی ک سر مردم اوار شد چه دختر هایی ک در اوج جوانی بیوه شدن و چه بچه هایی ک یتیم شدن و چه مادرایی ک...
حالا الانم چه جوونهایی ک به گناه می افتنو افسرده میشنو چه پدر و مادرهایی ک ارزو به دل می مونن و اونم سر ی ارزو های خیلی ابتدایی...
شما هم حق دارین واقعا شرایط بدیه مخصوصا برای پسرها این بالا رفتن سن ازدواج شاید بحرانی تر باشه
ولی...
ولی لابه لای این شرایط بحرانی شما (البته گفتم شامل حال هم پسرهاست هم دختر ها فقط مدلش فرق میکنه دخترونه پسرونه داره)
شما ی شرایط خوبی هم دارید مثلا سلامتیتون قوه منطق و عقلتون (ک به نظرم نمیاد پسر باهوشی نباشید)خانوادتون ک باهم در تلاشیید تا منبع در امدی کسب کنید تحصیلاتتون و خیلی چیزهای دیگه ک خودتون بهتر میدونید
به نظرتون اینها چه کمکی بهتون میکنه؟
بیایید ی بار دیگه به این قضیه نگاه کنید اگه خودتون پدر بودید(ک امیدوارم به این زودی ها بشید) به پسرتون تو این شرایط چی می گفتید؟
چه راه حلی پیدا میکردید یا بهتر بگم چه راهی رو می ساختید؟
سنتون هم ک عالیه
به دختری (همسر مناسب شما) فک کنید ک الان منتظر شماست اون هم ی جورایی تو شرایط شماست
به قول اقای فدایی عزیز نیمه منتظرتون
باید خیلی عزمتونو جزم کنید . کم هم نه باید خیلی تلاش کنید تا اخرش هم بتونید کمی از اوضاع مالی رو بهتر کنید
مطمئنم ک میشه شما اینطور فک نمیکنید؟؟
سربازی یا همون دو سال پا کوبیدن به زمین، نمیشه ی جوری دورش بزنید؟
شروع کنید باید دست به کار بشید بخواهید بشینید و این قصه درد و غصه رو هی مرور کنیدو هی نوارو برگردونید عقب ودوباره از نمیشه ها بگید راه به جایی نمی برید.
به نظرتون شما ک نیتتون پاکه و دارید تمام تلاشتون رو میکنید خدا چقدر به کمکتون میاد؟
پست اقای محمد رضا رو ی بار دیگه بخونید با راه کارهاشون موافقم
با ارزوی خوشبختی و ی ازدواج خوب برای همه مجردهای سرزمینم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)