سلام و عرض ادب ، خدمت ، همه دوستان
خسته نباشید
سری دوازدهم صندلی داغ هم به پایان رسید – از این رو یه گزارش آخر کار بدیم :
تاپیک در ابتدا در انجمن سرگرمی بود و از رو همه عزیزان نمی توانستند شرکت کنند
با لطف مدیران محترم تالار ، تاپیک به انجمن اعتقادی منتقل شد که همه دوستان بتونند شرکت کنند .
ما سعی کردیم تاپیک را با نظر سنجی جلو ببریم و از نظرات استفاده کنیم - در اوایل تاپیک ما سیستم مدیریت پویا را پیشنهاد دادیم
که هر عزیزی بعد از صندلی داغش – مدیر صندلی داغ نفر بعدی باشه
بنابر دلایل این طرح پذیرفته نشد - سعی کردیم با کمک دوستان لیستی تهیه کنیم و بر اون اساس جلو بریم -که باعث شد در کنار این تاپیک ، تاپیک در حاشیه ( صندای داغ سری 12 ) هم ایجاد کنیم .
سیاست ایجاد تاپیک در حاشیه این بود که پروتوتایپ و نقشه ایجاد کار در تاپیک دیگری باشه و این تاپیک فقط مکانی برای شرکت کنندگان و سئوال دهنده ها باشه
از این رو از خانم فرشته اردیبهشت تشکر ویژه می کنم .
البته این اواخر تاپیک در حاشیه به انجمن خارج از دسترس کم رنگ ها منتقل شد ( چون واقعا داشت میرفت به حاشیه )
لیست را شروع کردیم و با لطف خداوند و همکاری بسیار خوب دوستان تاپیک را به سرانجام رساندیم .
........................
تشکر می کنم اول از تمام دوستان خوبم در تالار همدردی ، دوستانی که شرکت کردند و نکردند – دوستانی که فقط سئوال پرسیدند – عزیزانی که خوانده بودند چه روشن و چه خاموش – تشکر می کنم .
تشکر می کنم از دوستانی که برای بهتر شدن مسیر، انتقاد کردند و ما را هدایت کردند .
تشکر می کنم از مدیران محترم تالار ( اگر ایرادی بود که هست ، به بزرگیتون ببخشید )
تشکر می کنم از مدیران تاپیک ( آقایان خاله قزی - mohamad.reza164 ) که در هدایت تاپیک کمک کردند ( ممنون )
......................
اگر سئوالی پرسیده شد که خدایی نکرده باعث ناراحتی شد .......حلال کنید .
از دوستانی که نتوانستیم در خدمتشون باشیم معذرت می خوایم .
امیدوارم همیشه شاد و سربلند باشید .
این گل از طرف من به تمام دوستان :
بگیریدش ،براتون شانس میاره .
.................................................
My Allah
praise is for Thee for that which Thou
.decided upon and resolved in the matter of Thy friends
.................................................. .
و در آخر با جمله دوست عزیزم آقای ام رضا 91 صندلی داغ دوازدهم را را به پایان می رسانیم :
یا حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)