سلام دوست عزیز
من کوچیکتر و کم تجربه تر از اونم که بخام راهنمایی تون کنم اما نظرمو میگم شاید مفید باشه
اولا که امیدوارم با درایت سریع مشکلتون رو حل کنید و نزارید بینتو سردی پایدار بوجود بیاد
بنظر من چون خودم یه مردم میخام ببینم مشکل شوهرتون چیه
اولا اینکه ایا مشکل خاصی بینتون وجود داره یا اخیرا اتفاقی نیافتاده که ایشون ناراحت شده باشه؟
وضع مالی اقاتون چطوره؟
ممکنه این سردی نسبت به شما نباشه فقط بخاطر فشار مالی مخصوصا بخاطر عید و هزینه هاش باشه
ایا این اواخر فشار کاری شوهرتون بیشتر نشده یا بیرون از خونه براش یه مشکل استرس زا پیش نیومده؟
ببینید خانم ممکنه این طرز رفتار شوهرتون ربطی به شما و کاراتون نداشته باشه و فقط بخاطر خودمشغولی و درگیری ذهنی باشه که در اقایون خودشو با کناره گیری و سکوت نشون میده
سعی کن بیشتر به سمتش بری و بفهمی مشکلش چیه
به هیچ وجه بهش گله و شکایت نکن و بهش نگو به من بی توجهی بلکه با روی خوش برو به سمتش بهش بگو اخیرا که تو یکم درگیری و دایم توی فکری کمتر باهم حرف زدیم و احساس میکنم خیلی دلم برات تنگ شده بگو دوست دارم بدونی من به حرف زدن با تو نیاز دارم و البته میخام که حرفای دلتو بهم بزنی شاید کمکی ازم براومد
در کل متهمش نکن تا مبادا حالت تدافعی بگیره بلکه ازش بخواه
بجای اینکه بگی چرا تو اینجور شدی و فلان شدی و متهمش کنی
بگو دوست دارم بخاطر من اینکار رو بکنی و ازش بخواه تا حس مردونگیش تحریکشه...
بازم میگم با این چیزا که شما از شوهرتون گفتید مشخصه مرد ایده الی هستن احتمالا یه مشکلی براش پیش اومده که رعایت حال شمارو میکنه و بهتون نمیگه تا مبادا ناراحت بشید و این انزوا و کم حرفیش حاصل همین مشکله
فقط بهش نزدیک بشین و محبتتون رو زیادتر کنید
امیدوارم که مشکلت بزودی حلشه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)