خوشحالم که ختم به خیر شد به پای هم پیر شید ننه
ببین چقدر شوهرت عاشقته به خاطر شما به خانوادش پشت کرد قدر شوهر به این نازنینی را بدان این همه بد و بیراه از خانوادت شنید خانواده خودش براش خط و نشون کشیدن از شما که عشقش بودی نامردی دید با این همه تو را از قلبش بیرون نکرد و به خاطر تو امد و از پدرت و مادرت که این همه نابجا بهش بی احترامی کردن عذر خواهی کرد
کاش شما به خاطر شوهرت یه زنگ میزدی به مادر شوهرت و بهش می گفتی من اون روز تو محل کارم مشکلی داشتم و واقعا خسته بودم و وقتی به ... گفتم که از صبح تو خونه بودم منظورم این بود مگه نمی دونی سر کار بودم __همان چیزایی خودت تو پست اول گفتی _
از دلش در بیار و بگو اصلا منظور بدی نداشتم به دلیل گرفتاری که تو محل کارم داشتم عصبی بودم و قلبانمی خواستم به کسی بی احترامی کنم
شما که منتظر نیستی با این حرفایی که بابات زده و رفتاری که خودت داشتی بیاد روتو ببوسه
قبل از عید تمامش کن با این وضع نمی تونی بری خونه مادر شوهرت یا همراشون مهمونی بری تا اخر هم نمی تونی باهاشون این طور سنگین باشی
ببین همه دلخوری شوهرت از شما سر این رفتار هاییی هست که با خانوادش داری
تو باید جای خودت را تو دل اونها باز کنی باید خوش رفتار باشی محترمانه و خانمانه باهاشون برخورد کنی کارای خاله زنک و کلی باز را بزاری کنار این قدر زود جبهه نگیر گارد نگیر
ببین من که اینا را بهت میگم یه کاربر همدردی ام و باهات دشمنی ندارم
به خدا مادر شوهر و پدر شوهر دشمن نیستن از خداشون هست که پسرشون زندگی شیرینی داشته باشه دعا و ارزوی قلبی شون هست
خودت اگه فرزندی داشته باشی ایا حق داری در موردانتخاب همسر براش اظهار نظر کنی !!!حالا اگه خانوادش با ازدواج شما موافق نبودن ماله گذشته هست
اما زمان حال ومضارع دست شماست بهشون نشان بده که طرز فکر کذشتشون اشتباه بوده

علاقه مندی ها (Bookmarks)