سلام.
والا نمیدونم چه جوری بگم ، من توضیح دادنم خیلی بده.
اول که با اون دوستام کات کردم ، سعی کردم دیگه به کسی نزدیک نشم ، همیشه رفتار و حرکات بقیه رو زیر نظر داشتم که چطور باهم رفتار میکنن ، همیشه حسرت اونایی رو میخوردم که با همه دوست هستن و شاد هستن ، مثل من از دوستی ناراحت و افسرده نبودن. بعد پی بردم اینا آدم هایی هستن که "نه" گفتن رو خوب بلدن ، راحت میتونن به خواسته های دوستاشون بدون تارف ، بگن نه.
وقتی به خیلی از خواسته های دوستات بگی نه ، اینطوری توقعات و انتظاراتت هم از اونا کم میشه.
به مرور زمان ، منم "نه" گفتن رو یاد گرفتم ، کم کم وارد روابط با دیگران شدم ، الان سعی میکنم با کسی خودمونی نشم ، زیاد حرف نزنم ، کسی سوالی ازم میکنه خیلی خوش برخورد میکنم ، کلا مواظب رفتارم هستم.
در کل ، این خودت هستی که باید تصمیم بگیری از انزوا بیای بیرون.
بهت پیشنهاد میکنم حالا که تا اینجاشو پیش اومدی و تو سایت مشاوره دنبالش هستی ، حتما قدم های بعدی رو بردار.
آدمیزاد برای ادامه زندگی ، به روابط نیاز داره.
سعی کن مطالعه داشته باشی، حالا اگه کتاب خوندن دوست نداری ، میتونی بری تو سایت های مختلف و هر روز اطلاعاتت آپدیت باشه ، اینجوری میتونی حرف مشترک با دیگران داشته باشی.
خودت سر صحبت رو باز کن ، این همه موضوع برای حرف زدن هست ، از خبر های ورزشی و رویدادهای ورزشی بگیر برو تاااااا مدل گوشی و اپلیکیشن های جدید و . . . . . . . .
مثلا میری باشگاه ، قبلش برو تو نت در مورد ورزشت مطالعه کن ، برو از مربیت با ارشد کلاس صحبت کن ، سوال کن ، برو کلاس زبان ، تو مباحث آزاد شرکت کن.
وقتی وارد یه جمعی میشی یا با دوستات خیلی بلند سلام کن ، با خوشرویی سلام کن.
همین کارو هم موقع خداحافظی انجام بده. مطمئنم تاثیرشو میبینی.
وقتی یه روحیه شاد داشته باشی و انرژی مثبت ازت تشعشع بشه ، این دیگران هستن که به سمتت جذب میشن.
و این تو هستی که میتونی انتخاب کنی که با کی به دوستیت ادامه بدی و با کی کات کنی ، شجاع باش ، برو جلو.
ولی ورزش فراموش نشه ، حتما هم تو محیط باشگاه باشه و یه ورزش جمعی باشه بهتره.
ورزشی که از رو علاقه انجام بشه ، کاری با روحیه و روانت میکنه که از این رو به اون رو میشی و از گذشته خودت متعجب میشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)