به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 بهمن 03 [ 15:38]
    سطح
    69
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    714

تشکرشده 351 در 126 پست

حالت من
    Bitafavot
    Array
    سلام آی تک عزیز,...
    تاپیکتون رو خوندم..برای من که مثل شما دختری با سن بالا هستم عبرت آمیز بود.
    از احساسی که دارید بسیار به جاست..
    مهمترین قسمت اینه که یا این آقا دروغ میگه یا راست و اصلا هدفش چیه؟
    من به تناسب شناختی که از آقایون دارم....متوجه شدم که اغلب از اینکه از خانوما جواب منفی بگیرن بسیار ناراحتند و حتی به غرورشون برمیخوره..هر چند از نظر منطقی این حقه که جواب منفی هم باید بشنوند اما متاسفانه این موضوع رو بر نمیتابند.
    احتمال اینکه این آقا بعد از کات شدن رابطه توسط شما بخواد به احساس سرکوفت شدن خودش غلبه کنه و انتقام بگیره و بعد از فکر کردن نتیجه گرفته که میتونه به این طریق شما رو بهم بریزه هست...مخصوصا که ابراز احساسات کرده و از سوی شما بازخوردی ندیده...
    جالبتر اینکه ایشون طلب حلالیت کرده در صورتیکه که واضحه که بار جمله ایشون کوچک کردن شماست و این حلالیت پاردوکس با جمله اوله....
    یا اینکه منتظر پاسخ احساسی از سوی شما بوده....مثل اینکه بخواد دوباره خودشو محک بزنه...که نهایتا باز به همون آرام کردن خودش بر میگرده...
    .
    .

نکته بعد اینه که در هر رابطه ای که برای آشنایی صورت میگیره همیشه جایی برای اتفاقاتی از این دست بگذارید.تا وقتی بهش برخورد کردید براتون غیر منتظره نباشه...همیشه بدی های پیش بینی نشده ای را در حین ارتباط برای خودتون خالی بگذارید...شاید برای برخی این موضوع با بدبینی شبیه باشه اما از نظر من باید برای شناخت لازمه.متاسفانه انسانهای عصر جدید پیچیدگیهای کشف نشده فراوانی دارن و خیلی خوب می تونن چندین نقش را بازی کنند.
    و در انتها از اینکه آدما قبل از محکم شدن رابطه ها خود اصلیشون رو بروز میدن خوشحال باشید....
    به جای این احساس که از قبل براتون طراحی شده به منطق خودتون تبریک بگید و خوشحال باشید....

- - - Updated - - -

سلام آی تک عزیز,...
    تاپیکتون رو خوندم..برای من که مثل شما دختری با سن بالا هستم عبرت آمیز بود.
    از احساسی که دارید بسیار به جاست..
    مهمترین قسمت اینه که یا این آقا دروغ میگه یا راست و اصلا هدفش چیه؟
    من به تناسب شناختی که از آقایون دارم....متوجه شدم که اغلب از اینکه از خانوما جواب منفی بگیرن بسیار ناراحتند و حتی به غرورشون برمیخوره..هر چند از نظر منطقی این حقه که جواب منفی هم باید بشنوند اما متاسفانه این موضوع رو بر نمیتابند.
    احتمال اینکه این آقا بعد از کات شدن رابطه توسط شما بخواد به احساس سرکوفت شدن خودش غلبه کنه و انتقام بگیره و بعد از فکر کردن نتیجه گرفته که میتونه به این طریق شما رو بهم بریزه هست...مخصوصا که ابراز احساسات کرده و از سوی شما بازخوردی ندیده...
    جالبتر اینکه ایشون طلب حلالیت کرده در صورتیکه که واضحه که بار جمله ایشون کوچک کردن شماست و این حلالیت پاردوکس با جمله اوله....
    یا اینکه منتظر پاسخ احساسی از سوی شما بوده....مثل اینکه بخواد دوباره خودشو محک بزنه...که نهایتا باز به همون آرام کردن خودش بر میگرده...
    .
    .

نکته بعد اینه که در هر رابطه ای که برای آشنایی صورت میگیره همیشه جایی برای اتفاقاتی از این دست بگذارید.تا وقتی بهش برخورد کردید براتون غیر منتظره نباشه...همیشه بدی های پیش بینی نشده ای را در حین ارتباط برای خودتون خالی بگذارید...شاید برای برخی این موضوع با بدبینی شبیه باشه اما از نظر من باید برای شناخت لازمه.متاسفانه انسانهای عصر جدید پیچیدگیهای کشف نشده فراوانی دارن و خیلی خوب می تونن چندین نقش را بازی کنند.
    و در انتها از اینکه آدما قبل از محکم شدن رابطه ها خود اصلیشون رو بروز میدن خوشحال باشید....
    به جای این احساس که از قبل براتون طراحی شده به منطق خودتون تبریک بگید و خوشحال باشید....

2. 2 کاربر از پست مفید افسونگر تشکرکرده اند .

maryam240 (جمعه 20 فروردین 95), آی تک (دوشنبه 16 فروردین 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)