خب من فكر نميكردم جمله هام بيشتر برداشت در جهت تخريب شخصيت اون آقا داشته باشه بلكه قصدم اين بود كه به آي تك جان بگم از چندتا مسئله به ظاهر ساده چه برداشت هايي ميشه كرد و همين ها در نهايت يه جايي مي تونن خيلي بزرگ بشن. خوشبختانه خود آي تك جان هم متوجه منظورم شدن.
در كل منفعت طلبي جزي از ذات همه انسان هاست. اما خب مسلما هر اخلاقي يه خط قرمزي داره كه از اونجا به بعد هرچي پررنگتر بشه، تبديل به زشتي ميشه. نمي دونم هر كدوم از اعضا مسائل اين چنيني رو تو زندگي يا اطرافيانشون چقدر از نزديك ديدن، و يا اصلا چقدر مي تونه براشون اهميت داشته باشه، ولي خب توي اين تاپيك خود آي تك جان براي حريمش اين حد رو حتما مشخص ميكنه.
آي تك عزيز من فكر مي كنم هنوز به تجربه كافي براي تصميم گيري در مورد ازدواج نرسيدي. اون چيزي كه امروز باعث آزار شما شده اينه كه ايشون رو فرد خوبي مي ديدي كه بهت علاقه داره و به يك باره رفتار متناقضي ازش مشاهده كردي. و حرف من دقيقا اين بود كه اگه از اول دقت بيشتري مي كردي متوجه مي شدي كه ذهنيت اشتباهي در مورد ايشون داشتي و شخصيتش متفاوت از تصورات شما بوده. شما حتي بعد از سه ماه متوجه اخلاق ذاتي ايشون نشدي و اگه اون تماس رو نداشتن همچنان با باورهاي خودت ادامه مي دادي.
حرف من از تجربه اينه كه اين ويژگي ها رو بايد توي يك هفته متوجه بشي! اصلا روي صحبتم اين نيست كه اين اخلاقيات بدن يا خوبن. بلكه حرفم اينه كه شما بايد توي هفته اول تا حد زيادي نسبت به ذات طرف مقابل شناخت پيدا كني و سريعا اون ها رو با معيارهاي خودت مطابقت بدي. نه اينكه بعد از چند ماه متوجه بشي چي فكر مي كردي چي شد. معيارهات هم بايد انقدر دقيق باشن كه صريحا بدوني حاضري همسرت كدوم اخلاق رو داشته باشه و در عوض با فلان اخلاقش بسازي.
بنابراين اصلا نگران نباش و تصور نكن كه تجربياتت زياد شدن. بلكه واقعا به اين مرحله نياز داشتي! يه روزي خيلي بيشتر به حرفم مي رسي

علاقه مندی ها (Bookmarks)