سلام . من به شما قاطعانه می گم خیلی شفاف و صریح براش بگید . این نظر شخصی ام هست حالا دیگه هر چی خودتون صلاح می دونید .
شما اول تمامی جلسات صحبتتون رو طی کنید و وقتی مطمئن شدید که تقریبا 90 درصد مراحل طی شده ... پیشنهاد دادن آزمایش دوران نامزادی ( یا داوطلبی ) میدید . این ازمایش برای گرفتن نامه محضر نیست فقط بررسی می کنه که از نظر کم خونی مشکلی نداشته باشید مثلا اگه هر دو مینور باشید به شما می گن که 25 درصد احتمال داره بچه تون ماژور بشه و خوب شاید اصلا خواستگار شما نپذیره .. و واقعا هم ریسکش زیاد هست و خوب دیگه لزومی نداره که اون در مورد نامزادی و حتی بکارت شما اطلاع پیدا کنه اما اگر جواب ازمایش مشکلی نداشت ... اون وقت شما باید حتما موضوع رو با تمام جزئیتاتش در یک جلسه ای به شخص ایشون بیان کنید ... بهش این چیزی رو که من می گم می گید :
من باید یه موضوع رو با شما در میان بگذارم ولی چون دقیقا مطمئن نبودم که کار من به نتیجه می رسه با نه ترجیح دادم که بعد از ازمایش با شما در میون بگذارم . در هر صورت این راز زندگی ام هست و قبول کنید که نیاید در جلسه اول که هنوز هیچ چیز مشخص نبود به شما می گفتم ولی الان که مطمئن شدم باید شما رو در جریان بگذارم .
در ادامه دقیقا تمام جزئیات رو بیان کنید مثلا :
نامزاد شما چه نسبتی با شما داشته ؟
چه مدت نامزاد بودید ؟
شروع نامزادی مربوط به چه زمانی بوده ؟
صیغه محرمیت بینتون بوده یا نه ؟
الان ایشون متاهل هست یا مجرد ؟
علت بهم خوردن نامزادی چی بوده ؟
چه کسی مقصر بوده ؟ ( اگه شما هم مقصر بودید خیلی شفاف حقیقت رو بگید )
حتی فراتر از اون بهش بگید اگه مشکلی با نامزادی ام نداشتید من میتونم ادرس طرف نامزادم هم بدم که به شما اطمینان بدم که پاره شدن پرده ام از راه نامشروع نبوده بلکه از راه حلال بوده ..
و هم چنین از امیزش در این دوران و پاره شدن پرده هم می گید .
یا علی ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)