به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 دی 96 [ 22:59]
    سطح
    52
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    625

تشکرشده 345 در 183 پست

Array
    کاری به اشتباهت پدر نامزدت ندارم ولی خودتم کم نپخت نیستی با این سنت
    جای این که تکیه گاه زنت که تو سن خیلی حساسیه باشی اومدی هرچی که بین خودتو پدر نامزدت بوده رو گزاشتی کف دستش خب منم بودم همین تصمیمیو که نامزدت گرفته میگرفتم و برعکس دوستان دیگه من فک میکنم نامزدت از تو پخته تر عمل کرده اخه چه معنی داره این طوری غرور دختر بیچاره رو بشکنی لابد اینارم نمیفهمی که اون دختر ازت انتظار حمایت داره حالا 4 تا تیکه وسیله (جهیزیه)چیه که این همه حرف و حدیث و رسم به وجود میاره تو این مملکت ما نمیدونم
    بعدشم تو میخای با این دختر زندگی کنی یا خونوادش که میگی نمیدونم نیم خیز و دور خیز برات نکردن ؟
    یه آقایی تو تاکسی یه حرفیو زد یعنی این جملرو روی بدنم تتو کنم بازم کمه میگفت مقایسه خود خوده شیطانه تو هم کم مقایسه کن این خونوادرو با خونواده خودت و داییت اینا
    و در کل اگه واقعا دوسش داری ازش معذرت خواهی کن و بگو منظورتو بد رسوندی و فقط خاستی با زنت درد و دل کنی و خودتم میگی که مستقل هستی اگه توانشو داری چرا نتونی به زنت و خونوادش تو تهیه جهاز کمک کنی؟اصلا هرچقد توانشو داشتین تهیه کنیین بابا زندگی ارزش این 4 تا تیکه آشغالو نداره آدم بخاد بخاطرش همدیگرو ناراحت کنه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 شهریور 95 [ 12:59]
    سطح
    13
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    16

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط baitollah-abbaspour نمایش پست ها
    کاری به اشتباهت پدر نامزدت ندارم ولی خودتم کم نپخت نیستی با این سنت
    جای این که تکیه گاه زنت که تو سن خیلی حساسیه باشی اومدی هرچی که بین خودتو پدر نامزدت بوده رو گزاشتی کف دستش خب منم بودم همین تصمیمیو که نامزدت گرفته میگرفتم و برعکس دوستان دیگه من فک میکنم نامزدت از تو پخته تر عمل کرده اخه چه معنی داره این طوری غرور دختر بیچاره رو بشکنی لابد اینارم نمیفهمی که اون دختر ازت انتظار حمایت داره حالا 4 تا تیکه وسیله (جهیزیه)چیه که این همه حرف و حدیث و رسم به وجود میاره تو این مملکت ما نمیدونم
    بعدشم تو میخای با این دختر زندگی کنی یا خونوادش که میگی نمیدونم نیم خیز و دور خیز برات نکردن ؟
    یه آقایی تو تاکسی یه حرفیو زد یعنی این جملرو روی بدنم تتو کنم بازم کمه میگفت مقایسه خود خوده شیطانه تو هم کم مقایسه کن این خونوادرو با خونواده خودت و داییت اینا
    و در کل اگه واقعا دوسش داری ازش معذرت خواهی کن و بگو منظورتو بد رسوندی و فقط خاستی با زنت درد و دل کنی و خودتم میگی که مستقل هستی اگه توانشو داری چرا نتونی به زنت و خونوادش تو تهیه جهاز کمک کنی؟اصلا هرچقد توانشو داشتین تهیه کنیین بابا زندگی ارزش این 4 تا تیکه آشغالو نداره آدم بخاد بخاطرش همدیگرو ناراحت کنه

سلام
    دوست عزیز ممنون
    چرا متنو کامل نمیخونید ؟
    من خودمم گفتم اصلا واسم جهاز مهم نیست اگه بیاره ارزش خودشو برده بالا اگه نیاره باید اماده تیکه های اطرافیان باشه که دست من نیست وگرنه خدارو شکر اینقدر خدا بهم لطف کرده که بتونم بهترین لوازم منزلو بگیرم در ضمن از همون اولم قرار شد نصف وسایلو خودم بگیرم
    2 نمیدونم شما چه چیزی براتون مهمه ولی من برام مهمه که بهم احترام بزارن بلند شدن یه نوع احترامه اونم اولین ملاقات حتما که نباید بهت فحش بدن تا بهت بی احترامی بشه
    3 من غرورشو نشکستم خیلی محترمانه بهش گفتم تازه قضیه پول قرض کردنو هم اصلا بهش نگفتم
    4 کسی اگه یکیو دوست داشته باشه سریع نمیاد بگه بیاین انگشترتونو ببرین نهایتش یه سال قهر میکرد محلم نمیذاشت و......
    منم کاری که کردم گفتم باشه میایم میبریم که رفتیم و پس گرفتیم و همه چی تمام شد که فکر میکنم بهترین راهو انتخاب کردم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)