به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

داشتم فکر میکرم که چه چیز های رو باید بنویسم، یهو اسم کاربریتون توجه ام رو جلب کرد . "رها" .

خوش به حال همه اون انسان های پاک سرشتی که رها هستن.
    -----
    حقیقت اش دلم گرفت از نوشته هاتون. دلم از خودمون پسرها گرفت.
    من دختران زیادی رو تو همین تالار دیدم که وضع شما رو دارن و پسران زیادی رو هم میشناسم که نیت ازدواج دارن ولی شرایطشون محیا نیست.
    پسری رو میشناسم که برای همسر اینده اش نامه مینویسه، هر دعا و کار مستحبی که انجام میده، به نیت هر دو تاشون انجام میده، حتی برای همسرش اسم هم گذاشته ولی متاسفانه فعلا شرایطش رو نداره.

چیزی که هست باید قبول کنیم پسران جامعه ما، هر چقدر هم به روزی خداوند اعتقاد داشته باشند، زودتر از یک سنی نمیتونند برای ازدواج اقدام کنند.

-------
    فکر میکنم یه جای متن ام رو بد توضیح دادم.

اصلا و ابدا من نمیگم ازدواج قسمت هست. و اشخاصی که طلاق گرفتن، خدا مقصره.

منظورم این بود که خدا و قسمتش و خواست ما از خدا، بخشی از کاره. بخش اعظم ازدواج بر عهده خود ماست.
    مهارت های پیدا کردن و در مرحله بعدی انتخاب همسر مناسب، کاملا بر عهده ما هست.
    اگر طلاقی میبینیم، احتمالا یکی از طرفین انتخاب اشتباه داشته. ( البته در معدود موارد معتقد به این هستم که خدا ما رو با همسر یا فرزندانمون امتحان میکنه)

-------

تو سمینار ازدواج موفق دکتر فرهنگ، اقای فرهنگ همینجور داشت روش های انتخاب همسر را توضیح میدادند. که خانمی تحمل اش تموم شد و طی نامه ای اعلام کرد، شما همه موارد انتخاب صحیح رو توضیح دادین، ولی وقتی من دختر سی ساله ای که خواستگار مناسب ندارم، روش های شما به چه دردم میخوره؟ مثلا روش صحیح تحقیق از خواستگار به چه درد من میخوره؟! من می خوام بدونم چه طور همسر مناسب انتخاب کنم؟

اقای فرهنگ پاسخ دادن:

1- همسر خوب میخواهی؟! برو خوبی ها رو زندگی کن!
    2- نامه به سوپرمارکت عالم بنویس( منظورشون به خداوند قادر هست که همه امور به دست اوست) بگو خدایا من یه همسر میخواهم با این مشخصات: ............ ( در حد معقول، نه اینکه اسم طرف و رنگ چشم اش رو بنویسید)
    3- روش های دیده شدن دختران با حیا را برای ازدواج انجام بدین، مثلا شرکت در مجالس و مساجد، معرفی شدن به واسطه ها و .....
    4 - تحت شرایطی هم اگر از پسری خوشتون اومد، توسط واسطه ای حرفه ای، پیش قدم بشید، جوری که خواستگاری از جانب پسر صورت بگیرد( این بحث اش خیلی مفصله و مهمه که الان نمیگنجه)
    در انتها داستان ازدواج حضرت موسی رو توضیح میدن( تو اینترنت گوگل کنید)
    -----------

یادتون هست ازتون سوال پرسیدم، برای من که پسر هستم ، چه توصیه ای برای یافتن همسر مناسب دارین؟
    هر توصیه ای که به من بکنید، اون روش میتونه راهکار برای شما باشه. توصیه تون به من رو مهندسی معکوس بکنید و جواب سوالتون پیدا میشه.
    اگر به من توصیه میکنید که مادرم در مسجد محل یا خواهرم در محیط کارش حواسشون جمع باشه، تا دختر خوبی پیدا کنند. همین روش رو مهندسی معکوس میکنیم برای دخترانی که حیا دارند و قصد ازدواج. در مساجد محل حضوری پر رنگ داشته باشید و در محیط کارتون هم مثلا فلان رفتار رو انجام بدین.
    ----------------

در انتها به نمایندگی از جامعه پسر ها که در زمینه ازدواج منفعلانه عمل میکنند، رسما از همه بانوان پوزش میطلبم.

2. 3 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

raha32 (یکشنبه 13 تیر 95), بانوی آفتاب (یکشنبه 13 تیر 95), باغبان (شنبه 12 تیر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)