سلام misto
شرایط خوب نیست و من بهت حق میدم که ناراحت و بی انگیزه و بی هدف بشی و از اون طرف به این فکر برسی که همه چیز پوچه.
من درباره دین و خدا باهات حرفنمیزنم چون اعتقاد دارم هر کسی حق داره مذهبش رو خودش انتخاب کنه. ولی بهش پیشنهاد میکنم به نسبت خودن کتابایی که سعی دارن خدا و دین رو زیر سوال ببرن کتابایی که سعی در اثباتش دارن رو هم بخونی و بعد تصمیم بگیری. و همچنین هر دو سری کتاب هارو بررسی کنی که چیزایی که نوشتن اثبات شده باشن.
من هم یه برادر کوچیکتر داشت که یه دوره ای خیلی احساس افسردگی میکرد و میتونم درکتون کنم. البته شما پدرتون یه مقدار بد برخورد میکنن باهاتون.
راستی تو چه رشته ای در میخونید که به نظرتون کار نیس؟ چون ما که ریاضی خوندیم الان پشیمونیم که کاش تجربی میخوندیم تازه اونم تو یکی از دانشگاهای خوب و رشته های خوب ریاضی
خلاصه اوضاع کار کلا خوب نیست.
یه نکته خیلی مثبت داری شما اینکه تونستی کار کنی و مستقل باشی. اینکه تو اون سن استقلالو تجربه کردی خیلی عالیه این یعنی میشه رو شما حساب کرد. و ادم بی مسئولیتی نیستی
این یه صفت مردونه خیلی خوبه.
ولی با همه اینا اعتقاد من اینه که هر کسی جدای از شرایط مسئول زندگی خودشه . و اینکه شما تو شرایط بد بتونی خوب زندگی کنی هنر وگرنه وقتی همه چیزگل و بلبل که کاری نداره پس تو چیکار کردی.
الان شرایط شما ایدال نیس. اول باید اینو بپذیری.
دوم اینکه این زندگی زندگی تو هر روز هر لحظش.
مهم نیست تو بتونی هر لحظش رو خیلی عالی بگذرونی. مهم اینه که طوری بگذرونی که خودت از خودت راضی باشی از اون لحظه ای که گذروندی.
باید برا خودت هدف داشته باشی.
کار پیدا کردن سخته ولی شما تجربه کاری رو داشتی که دوس نداشتی. پس به این دید نگاه کن.ولسه اینکه مستقل شی دنبال کاری بگرد که فعلا این نیاز به استقلالتو رفع منه. بعد همزماندنبال کار مد نظرت که دوس داری باش. سخت پیدا میشه ولی پیدا میشه.
خودتو دست کم نگسر حتی اگه همه دست کم بگیرنت. تو خیلی خصوصیات مثبت داری. یکیش همین توانایی کار کردنو استقلال. یکیش فکر کردن و مطالعه که رفتی دنبال تحقیق برا دینت.
یکی تمایل به مشاوره.. مهم نیست بقیه ببینن یا نه مهم اینه که خودت خودتو باور داشته باشی.
پس اول هدفاتو بنویس اهدافی که بتونی بهش برسی که دلسرد نشی و برا رسیدن بهشون تلاش کن.
مثل کار--- که در حال حاظر معنیش فقط درامد بعدا میتونه تغییر کنه
بعد که پول داشتی تحصیل تو رشته دلخواهت حتی ازاد چون پولش رو داری
و بعد انشالله کار تو رشته مد نظرت
ولی درباره این رشته ها تحقیق کن خیلی ها از دور قشنگن و توشون خبری نیست. رشته های ریاضی بیشترشون اینجوری هستن. بازار کارون خوب نیس.
راستی کنار همش تفریح یادت نره. استخر .. باشگاه..
من خوئم کوهو خیلی دوست دارم. اگه علاقت به اون سمت هست امتحانش کن. بهت حس استقلال میده وقتی میرسی به قله حس توانایی. حس زندگی.
روزای زندگیت شاید عالی عالی عالی و اون طوری که تو ذهنت بوده نباشه ولی میتونه بهترین ممکن باشه. مخصوصا وقتی ببینی با دستای خودت ساختییش.
من بهترینا رو میخوم برات![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)