سلام عزیزم متاسفم اما فکر کنم شما شخصیت کمال گرایی داری و از ایشون برا خودت ابتدا یه بت ساخته بودی وقتی دیدی ایشون همون الهه کمال نیست ازش دلسرد شدی
همونطور که دوستان گفتن مشکل شما اصلا حاد نیست اماهمونطور که خودت گفتی دارهحاد میشه
زیرا مشکل در مدریت اون هست ماالان به همسرت دسترسی نداریم اما اگه شما کمی مطالعه کنی در سایت و مهارتهای ارتباطی رو بلد بشی رفتارت تغییر خاهد کرد و در نتیجه عکسالعمل عمسرت هم دیدن داره
هیچ کس نمیتونه دیگران تغییر بده اما رفتار ماست که عکس العمل دیگران رو رقم میزنه
همسرترو همونطور که هست بپذیر ایشون در یه خانواده دیگه بافرهنگ دیگه بزرگ شده بماند که جنس زن و مردهم از متفاوتند
من و همسرم حتی اگه دعوا هم بکنیم باز با هم حرف میزنیم تا کم کم کدورت ازبین می ره
شما میتونستی بگی میشه صداشو کم کنی خودت میدونی من ازین فیلما دوست ندارم
یا بگی عزیزم تو و این فیلما؟؟؟؟؟؟؟ خودش خجالت میکشید
یادت باشه منت کشی مردا اغلب متفاوته
اما اونچه که من حس کردم از ریشه مشکلات شما ازنوشتهات فهمیدم خودت و خونوادت رو سرتر از ایشون میدونی لازم نیست کلامی بگی زبان بدن هم در موقعیتهای مختلف کاملا اون رو بیان میکنه و همسرت در مقابل شما خودش پایین میبینه و چون مرد شماست و باید احساس مرد بودن و تکیه گاه بودن بکنه نمیکنه درنتیجه حقارترو حس میکنه و بصورت تحقیر کردن شما خودش نشون میده
اگر شماحس برتر بودن تکیه گاه بودن نیاز داشتن به ایشون افتخار کردن به ایشون تایید کردن رو به همسر ت بدی ایشون میشه همون بت شما
انتخاب با شماست
حتما حتما سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون و اقتدار مرد ایشون رو گوش کن

علاقه مندی ها (Bookmarks)