سلام دوستان
من یه مدت مطالعه کردم و در حوزه روانشناسی تحلیلی مشاوره گرفتم. بعد هم در زمینه روانشناسی رفتاری شناختی و طرح واره ها (تله های ذهنی) مطالعه کردم که نظریات جدیدتر و کاربردی تری هست.
** از دکتر هلاکویی گرفته تا بنیاد فرهنگ زندگی(سهیل رضایی) که اتفاقا کانال های تلگرامی خوبی هم دارند. (سهیل رضایی تا حدی تخصصی می نویسه و بهتره قبلش کتاب هاش رو خونده باشید : انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی)
** کانال تلگرامی دکتر شیری هم بد نیست. بیشتر به تیپ های شخصیتی و تستهای mbti می پردازه. کلاس های آموزشی در تهران هم داره. ولی یه جو مرید و مرادی هم راه انداخته البته به نظرم.
در زمینه روانشناسی رفتاری که تاکید می کنم خیلی کاربردی تره برای ما و زودتر جواب میده هم یه کانال تلگرامی خوب هست : ** مهرآور، حس خوب اطمینان (حسین مرادی)
و یه کتاب خوب که خودیاری هست و خیلی توصیه می کنم اگر میتونید بخونید :
"دوباره زندگی خود را بیافرینید" از جفری یانگ، انتشارات ارجمند (خواندنش هم ساده است هم خیلی عمیق و احتمالا دردناک!)
من هدفم از همه ی این در و اون در زدن ها این بود که خودم رو بشناسم. همه اش این نیست که من کمالگرا هستم! خیلی چیزها هست! اینکه چرا اصلا همچین انتخابی کردم و چرا ادامه دادم و از این به بعد چی کار باید کنم.
تصمیم من خیلی ساده است : در رابطه ای که من خواسته نمیشم و جایگاهی ندارم، نمی مونم.
نه تامین عاطفی، نه تامین مالی، نه ارتباطات اجتماعی، نه آزادی، نه احترام، نه همدلی، نه اتفاق نظر، ....
سوال مهم به نظرم برای همه ما این هست : ما لیاقت چه چیزی رو داریم؟ برای رسیدن بهش چه کار میتونیم کنیم؟
صبای عزیزم، شیدا جان، اسم شما یادآور روزهای سختی هست که داشتم و شما توی اون شرایط با من همدلی کردید
دوستان، رفتار جراتمندانه به من کمک زیادی کرده. این ربطی به جدا شدن و نشدن نداره. منظورم اینه که فکر نکنید بی فایده بوده!!
جدایی حتما سخته و مهارت لازم داره. مهارت کنار اومدن با تنهایی، توانایی براورده کردن نیازهای اولیه، مصمم بودن در مقابل خانواده و آشنایان و مردمی که تو رو شکست خورده می دونند. این که بعدا ایده ال خواه نشی و یا زود وارد یه رابطه جدید و جایگزین نشی....
جدایی درست به اندازه ازدواج مهمه! و باید بلدش باشی!

علاقه مندی ها (Bookmarks)