سلام دوست من
چه طوری؟
ان شاالله که همیشه خوب و خوش و خرم باشی
-------------------
اشراق عزیز شما فقط داری تمرکز خودت رو میگذاری اونجایی که اصلا نباید بگذاری! شما دقیقا داری به مشکلت توجه میکنی و مشکلت خودت رو به عنوان یک نقطه ضعف به خودت قبولوندی.
میدونی حرفت در مورد استخر منو یاد چی انداخت؟
شما الان تو خانواده ای که یه دختر دارن، مطرح کن فردا میخواهیم برویم مهمانی، همگی فلان ساعت خونه باشید. اولین کلمه ای که دختر خونه میگه چیه؟ افرین درست حدس زدی: " ایوای مامان من چی بپوشم" ( البته یه جیغم میزنه)
(الان خانوم های همدردی نیاید خرده بگیرید که اصلا اینجوری نیست که هیچ شخصی باور نمیکنه. میگید نه، امتحان میکنیم، خانوم ها و آقایان فردا تو همدردی مهمانی داریم، به صرف شام و شیرینی از آوردن بچه هم خود داری کنید)
بگذریم، اگر الان بریم تو کمد این دختر رو بگریدم، کمه کم چند دست لباس خوب پیدا میکنیم، ولی اصلا به اون همه لباس ( در وجود شخص شما برابر با خصوصیات و توانایی های مثبت) توجه نمیکنه. حالا چرا دختر توجه نمیکنه، باور کن فقط خدا میدونه، حتی خودشونم نمیدونن
شما هم دقیقا همین روال رو پی گرفتی. شخصا بهت قول میدم اگر منصفانه بیای لیست کنی صد ها خصوصیات و توانایی های خوبی داری که ازشون غافل شدی و تمرکز کردی روی همین مشکل. برای همینه که سریع گفتی استخر چی؟! وگرنه مثلا تو دلت میگفتی من که استقامت خوبی دارم، چرا نرم کوهنوردی!
البته به شما حق میدهم که دلت بخواهد بروی استخر مثل بقیه یا تفریحات مشابه داشته باشی، ولی چون آمادگی ذهنی نداری و اعتماد به نفست رو از دست دادی، چنین رفتار هایی برای شما با اولین بازخورد منفی اطرافیان نتیجه عکس خواهد داد.
------------------------------------
دوست من فیلم 127 ساعت رو دیدی؟ اگر به فیلم هم علاقه نداری خواهشا برو ببین، یا حداقل موضوع اش رو به طور خلاصه از ویکیپدیا بخون. ( جلسه بعد ازت خواهم پرسید)
اشراق جان بیا یه لطفی کن، به طور تمرینی، یک ماهی به مشکلت فکر نکن و سمت چیز هایی که تو رو ضعیف میکنه نرو. مثلا چی؟ مثلا اگر شخصی تو رو قبلا به خاطر مشکلت مسخره کرده، یا همین استخر و یا غیره .
یک ماه سعی کن مثل بقیه آدم ها زندگی کنی! این حق رو نداری؟ باور کن حقت شماست.
تو این یک ماه تمام تمرکزت رو بگذار رو داشته هات.
چه توانایی ها و علایقی داری ؟ برامون بگو.
--------------------------------
تا اطلاع ثانوی هم به ازدواج فکر نکن. چون دختر ها، شاید حاضر باشن با یک آدم بی پول و بیکار ازدواج کنن ولی هرگز حاضر نیستن با شخصی ازدواج کنن که اعتماد به نفس پایینی داره.
این اعتماد به نفس هم اکتسابی هست. اعتماد به نفسی که از تشویق و تمجید دیگران بهت الهام بشه موقتی خواهد بود.
باید ابتدا خودت رو بسازی!
مثلا فردا قرار هست شما پسر/دختر خوشگلت رو بزرگ و تربیت کنی.
-----------------------------
یه سوال بپرسم؟ تا حالا تو زندگی ات افرادی رو دیدی که مشکل ظاهری خاصی داشته باشن و در جوامع حضوری مستمر داشته باشن؟
مثلا بازیگری که خیلی زشته یا ورزشکاری که بینی خیلی بزرگی داره! یا مجری که خیلی زشت و چاق بوده ( مدیون هستید اگر بگید منظورت خانم اپرا وینفری هست)
به نظرت این آدمها با این مشکلاتشون چه طور تونستن در زندگی اشون موفق بشوند؟ منتظر جواب این سوالت هستم!

)
)
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)