سلام حياط خلوت خوبي؟
مرسي ازجوابت
اره ميدونم بعضيا شايد بدتراز ماها باشن...ولي نميدونم چرا ته دلم ناراحته...هرچقدر بخوام خودم بيخيال نشون بدم بازتودلم هي شوهرم سرزنش ميكنم كه چرا براي تعويض شناسامه نرفت اقدام بكنه وگذاشتش بعداز عقد...تودلم ميگم شوهرم چقدر بدشانسه..هم بدشانس هم بيفكر...ولي باز خودم سرزنش ميكنم كه چرا اينطور سر شوهرم فكرميكنم اون بيچاره گناهي نكرده و ازقانوناي اين مملكت خبرنداره...وغصه ميخورم چرا بدشانسي مياره...خانواده شوهرم رفتن پيگير بشن واشنايي جوربشه خود شوهرم هم گفت پنجشنبه ميام شهر..ووپيگيرميشم
ازاين ور خانوادم جا زدن كه ضامن وام من ميشن وميگن ممكنه فردا قسط پرداخت نكنن وبيفته گردن ما....به شوهرم گفتم گفت هيچ خيالي نيست فهميدم چرا خانوادت جا زدن..باشه حق دارن من يه فكري براي ضامن ميكنم...من واون يه خونه خيلي خوب پيدا كرديم بايه قيمت مناسب صاحب خونه بهمون گفت باهش تااخر ماه براتون نگهش ميدارم تاپول روبياريد ما سر پول وام ازدواجمون حساب بازكرديم كه تابگيريم سريع بريم به صاحبخانه بديم ...اون وقت با پس اندازي كه من وشوهرم داريم وسايل خونه بخريم و كم كم توخونه بزاريم وبچينيم اون وقت بايه وام ديگه بگيريم كه بشه خرج عروسيمون
وام كه كنسل شد اميدم رو ازدست دادم وخيلي غصه خوردم كه چرا چرا چرا
تودلم گفتم ماهمينطوريش پول كم داريم حالا ازاين ور ديگه ده ميليون الكي ازدست داديم
سرشوهرم يكم غر زدم وناراحتيم بروز دادم گفت غصه هيچي رو نخور قرار ما چي بود؟يادت نره قرار ما چي بود بهش گفتم اصلا فرض ميكنيم همون وام سه ميليوني سابق گرفتيم مثل باقي عروس ودامادها به ما نيومده سود كنيم
ولي باز ته دلم يه حسودي سراغم مياد ميبينم همكارم راحت بيست ميليون گرفت پسرداييم راحت بيست ميليون گرفت بااينكه مثل مانياز نداشتن وكلي پشتوانه مالي دارن اين چيزمن بيشتر ناراحت ميكنه
هرطورميخوام بيخيال باشم اين چيزا نميزانر هي ناراحت ميشم يه نااميدي خاصي اومده سراغم
ديشب شوهرم خيلي دلداريم دادخيلي....
كلي بهم اميد داد..گفت لدم روشنه...مهم دوست داشتن ماس
خيلي خيلي خيلي بهم اميد داد
ولي من همچنان ناراحت ....
ولي بعدش ديگه تصميم گرفتم بيخيال باشم وخودمواينقدر ناراحت نكنم وفرض كنم اصلا وامي وجود نداره...اون لحظه به شوهرم فكركردم كه تو اون شرايط بهم دلداري داد ولي من همينطور غر ميزدم
تصميم گرفتم براش يه نامه بنويسم وتمام حرفاموبهش بگم بهش بگم كه دلش مانند يه اينه خورشيده...قلبش چقدر مهربونه...وووو

علاقه مندی ها (Bookmarks)