بازم سلام آقای بیزار.
جنسیتم از روی اسمم کاملا مشخصه و یه تاپیک دارم که میتونید ببینید برخی از مشخصاتم رو.
دخترم، سنم از شما چند سالی کمتره اما از 18 سالگی رو پای خودم بودم. هم درس خوندم و هم کار کردم. گاهی شغلهای مختلف رو همزمان امتحان کردم و روزی هیجده ساعت مشغول کار و پروژه بودم. الانم طوری که متوجه شدم داراییم از شما بیشتره که البته برام افتخاری نداره چون هیچ وقت هدفم نبوده. اگر مرد بودم و امکان یک سری کارها برام وجود داشت؛ قطعا وضع مالی خیلی بهتری داشتم.
مقالهای که اشاره کردم رو خونده بودم چون حس میکردم به بعضی مواردش نیاز دارم. فکر کردم شاید برای شما هم جالب باشه. اما ظاهرا برداشت دیگهای داشتید و خودتون رو از همه دنیا(و نه فقط جامعهای که جزئی از اون هستید) متفاوت میدونید.
شما آدمهای موفق و بالاتر از خودتون رو اونهایی میدونید که پولدارتر هستن؟! واقعا ممکنه؟!!!!!!!!!! بنده منظورم افرادی بود که زندگی پرباری(از هر نظر) داشتن و به اهدافی که داشتن رسیدن. آدم موفق فقط جلو رو نگاه میکنه نه عقب رو. آدم موفق سعی میکنه از دیروز خودش ببره؛ نه از پسر همسایه که اصلا معلوم نیست توی این مسابقه باشه یا نه...
در پاسخ من میفرمایید که نگرانم دختر بیست ساله بی شوهر بمونه و میخوام باهاش ازدواج کنم ولی بالا میگید که نامزدی قبلیتون رو به خاطر اختلاف سن زیاد؛ به هم زدید... اصلا مگه من گفتم شما با کسی دوست شدید؟! نوشته شما ربطی به صحبت من نداشت.
من که نمیتونم تاثیری روی شما بزارم پس دلیلی نداره از من عصبانی یا دلخور باشید. کسی اینجا با قصد ایجاد ناراحتی جدی برای شما، چیزی نمینویسه. همونطور که گفتید تصمیم کاملا با خودتونه. صد جای دیگه خواستگاری برید و 2000 دقیقه دیگه وقت صرف کنید.
شاید اونی که میخواید پیدا بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)