سلام دوست عزیز.. نمیدونم فرزندی دارید یا نه..اگه دارید که دیگه وقت دوست نداشتنو و بی علاقگی تموم شده..بعد از این باید تمرکزتونو بذارید رو بچه .. ولی اگه فعلا فرزندی ندارید پس کار اول اینه که ببینید ایا بعد از گذشت 3 سال که علاقه ای بوجود نیومده
بازم میتونید بقیه عمرتونو با شوهرتون سپری کنید.. اگه نمیتونید که هیچ, موضوع رو جدی پیگیری کنید و کاری رو که نباید اتفاق بیفته رو بکنید.. ولی اگه نه مردد هستین و فک میکنید ایراد یا از خودتونه که تو رویا زندگی میکنید و دائما خودتونو با
سوپر استارها یا مانکن ها و یا پسرهای خوشتیپ میبینید باید دست نگه دارید و از این رویا بیدار بشید و یا با شوهرتون صحبت کنید و ایشونو اون مدل که میبینید خوشتون میاد براش لباس بخرید تا بپوشه..
یه لیست بگیرید از چیزهائی که از طرف شوهرتون براتون خوشایند نیست و باید تغییر پیدا کنه .. مثلا دوست دارید شوهرتون بجای پوشیدن پیژامه تو خونه شلوارک بپوشه و یا یه ست راحتی شیک ( صرفا مثال میزنم)
با شوهرتون شوخی کنید تو خونه.. مثلا همدیگرو نیشگون بگیرید.. صورت شوهرتونو سفت بگیرید و بوسش کنید حتی اگه از این کار و از بی علاقگی بهش حالتون بهم بخوره..چون تکرار چن باره این کارها باعث شکستن دیوار تدافعی شما خواهد شد..
میدونم نمیتونید بهش بگین دوسش دارم..ولی میتونید در قالب اس ام اس و یا تو تلگرام براش از یه کانالی متن عاشقانه براش فوروارد کنید ..اینم اولش سخته ولی کم کم عادی خواهد شد ..
تو وقتایی که بیکار نشستین فقط تو این چارچوب { چیزهایی که از شوهرتون خوشتون میاد مثله تیکه کلامش- نگاه مهربونش- صدای خنده اش - و .... یادتون بیارید و لبخند بزنید}..
چیزهائ مثبتی که تو شوهر شما هست ولی در بقیه مردان شاید نباشه رو بنویسد ..
با شهوتناک تصور کردن اندام همسرتون و انرژی دادن به تصوراتتون دفعات رابطه ج رو زیاد کنید.. و نمیدونم شرعا یا عرفا کار صحیحی هست یا نه ولی میتونید حین رابطه فک کنید با یه نفر دیگه دارین س میکنید ( عذر میخوام از دوستان عزیز)
(ویرایش بند فوق توسط مدیرهمدردی انجام شد)
یه مدتی وقت بگذارید و این کارارو انجام بدین و تو این مدت به بی علاقگی فک نکنید و اگه شوهرتون خواستن ببوسنتون , بگین این طرفه صورتمم ببوس بجای فرار..
نمیدونم انجام میدین یا نه ولی بهرحال من وظیفه دونستم بهتون بنویسم.. من نمیخوام بگم شوهر خوب الان پیدا نمیشه یا داری در حقش ظلم میکنی و این حرفا.. قصدم اینه که شما از این حال و هوا دور بشین و وقتی به این روزها
فک میکنید به خودتون بگین مگه شوهرم چش بود که من ازش فرار میکردم.. عجب فکرهای مسمومی رو داشتم و این حرفا.. موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)