سلام
شما وقتی می خواید هدف گذاری کنید ، ّباید به خودتون بگید من باید به این هدف برسم برای اینکه ......
در واقع دلیل رسیدن به اون هدف خیلی مهمه !
مثلا یه خودتون بگید من دکتر بشم که چی ! - استاد دانشگاه بشم که چی؟ - مهندسی بشم که چی ؟ و .....
باید دلیل براش بنویسید - هر چی دلیل رسیدن به هدفتون روشن تر باشه،،،، انگیزه بیشتری می گیرید .
.......................................
بحث عوض کردن هدف ها شبیه حکایت خرید شیرینی ست !
مثلا شما میرید شیرینی فروشی و به قناد میگید مثلا به من نون خامه ای بدید - وقتی اون بنده خدا داره نون خامه ای را تو جعبه می ذاره شما دارید یه چرخی می زنید
و چشم شما به شیرینی رولت می یافته و به قناد می گید - آقا اونا نذار ، اینا بذار و الی آخر و ....
با خودتان خلوت کنید - فکر کنید ببنید اول چه توانایی هایی دارید - سپس علاقتون چیه و علت رسیدن به اون هدف چیه ؟
اول خودتون را خوب بشناسید !!!
حکایت انتخاب هدف مثل یه دیواری میمونه جلومون ،، که ما نمی دونیم پشت دیوار چیه !
پس به جای اینکه غصه بخوریم کافیه خودمون را یه خورده بالای دیوار بکشیم ببینیم چه خبره !
شاید سراب باشه !!!
............................................
مبحث بعدی اینکه شما اصلی ترین هدف زندگیتون چیه ؟
اگر پیدایش نکنیم دور خودمون می چرخیم .
درس - کار و ..... به نظر نباید جزء اصلی ترین هدف ها باشه - بلکه بخشی از هدف ها ست !
ببینید اصلی ترین هدف شما از درس خوندن چیه ؟
اگر اصلی ترین هدف زندگی اشیاء باشه ( امور دنیوی ) هیچ وقت ارضا نمییشیم !
من با کارآفرینان زیادی صحبت و معاشرت داشتم ، اکثرا میگفتند ما هدفون خدمت بوده - در واقع همین خدمت مردم باعث شده که کارشون را توسعه بدند .
.........................
خودتون را فقط با خودتون مقایسه کنید !
ببینید ما نمی تونیم به گذشته بر گردیم و اون را تغییر بدیم ! ولی میتونیم ازش یاد بگیریم و در زمان حال و آیندمون استفاده کنیم !
اگر زمان حال را مثل گذشته از دست بدهیم - یعنی داریم گذشته را دوباره د رحال و آینده تکرار می کنیم و این یعنی افسوس و ناراحتی !!
گذشته گه گذشت ،،،، و آینده که نمی دانم کجاست ،،،،، کجاست !!
زمان حال را دریا ب !
به نظرم خانم موفقی هستید و در گذشته تلاش های خوبی داشتید !!
طبیعی هست که انسانها به خودشون بگند می تونسند بهتر باشند !!
ما میگیم ایرادی نداره ،،،،،، در حال و آینده به این مهم برس !!
........................
هدف ها ی گنده را ریز کنید و آروم و آروم جلو برید !!!
به نظرم یکی از دلایلی که شما دلسرد میشید اینکه هدف ها ی بزرگ دارید و در این هدف ها کمال گرایی را ستایش می کنید !
و موفق بودن را خیلی سخت برای خودتان ترجمه کردید!
اگر آرامش واقعی و موفقعیت خودتان را نیازمند محیط ( درس - کار و ....) بدانید ، با نرسیدن و یا از دست آنها زود دلسرد می شید !
پس سبک تر بگیریم - خودمان و توانایی واقعی خودمان را بشناسیم و براش تلاش کنیم ،،، و وابسته بهش نباشیم.
یا حق.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)