با سلام و احترام
یه چیزی از فرمایشات شما میشه فهمید اینکه : هنوز در گذشته هستید و از خودتون ناراحتید!
وقتی نتونیم خودمون را ببخشیم و افسوس گذشته را بخوریم – همیشه در ناراحتی زندگی می کنیم
شما تلاش خودتون را کردید و در گذشته تصمیم گرفتید اون هم از انتخابات بسیار - پس به رودخانه زندگیتون ایمان داشته باشید ! و از سنگ .و جریان تند رودخانه نترسید .
چرا فکر می کنید برای اینکه اعتماد به نفس بالایی داشته باشید حتما باید در رشته های سخت درس بخونید
چرا این را موفقعیت بزرگ می دونید !
خب اگر این جور باشه یکی میتونه بگه من برم مهندسی هوافضا بخونم و موشک بسازم
یا بگه برم خلبان شم چون اسم خوبی داره و سخته
بعد به خودش بگه : اگر نشم و نرسم فایده نداره
این معنی زندگی نیست
تو پست اول هم خدمتتون گفتم انتخاب رشته مثل یه دیواری میمومه جلومون - برای اینکه غصه ی آن را نخوریم یه خوره خودمان را بالا بکشیم و ببینیم چه کاره هستیم
یعنی بریم از مرشدها و با تجربه های اون رشته سئوال کنیم و بازار کارش را بررسی کنیم و ببینیم استعداد آن را داریم
شما مثلا میخوای دندون پزشک بشی ببین اول از خون نمی ترسی ! روحیه تان می خوره
تو هر رشته ای همین کار را کنید ! ( مشورت از مرشدها )
به نظرم اگر دندون پزشک هم بشید باز امکان داره یه چیز دیگه بگید!
اگر این چیزها و این نعمت هایی که دارید براتون کم رنگ باشه ! - در آینده هم اون نعمت جدید کم رنگ میشه براتون!
پس باز رو ی هدف اصلی زندگی فکر کنیم . – خودمون را بشناسیم - کما ل گرایی و آیده آل گرایی را کنترل و درمان کنیم !
این هدف اصلی زندگی را خواهشا ساده نگذرید ازش !! من سالهاست دارم فکر می کنم و خودم را توش توسعه میدم و اشتباهات خودم را درست می کنم ،،،در حد توانم !!
.................................................. ...........................
اون دلایلی که فرمودید برای موندن در رشته خودتون ، دلایلی خوبی هست که ادامه دهید :
شما در رشته خودتون استعداد دارید - می دونید که موفق میشید – راه برای شما مشخصه – مسیر ارشد و دکترا رفتن آسون تره توش – تجربه دارید از دبیرستان !
دلیلی که فرمودید برای ادامه ندادن :
من دلیل منطقی پیدا نکردم از شما با توجه به موارد بالا !
احتمالا هنوز در رشته کامپبوتر به استقلال کاری نرسیده اید!
چون یه فرد برنامه نویس حاضره شب و روز کد بزنه برا رسیدن به هدفش! و اصلا نمی تونه به چیز دیگر فکر کنه
اگر شما در برنامه نویسی واقعا قدرتمند هستید مشکل امنیت شغلی به هیچ عنوان پیدا نمی کنید ( حتی از پزشک هم بیشتر پول در می آورید !)
من احساس می کنم شاید زیاد به برنامه نویسی اعتقاد ندارید و یا آینده خوبی در این کار برای خودتان نمی بینید !!
و یا شاید هم از همون کمال کرایی مطلوب خودتون خیلی فاصله داشته باشید و خودتون را کم تر از دیگران می بینید
چون اکثر برنامه نویسان مطرح دنیا زیاد علاقه ای به تحصیلات آکادامیک ندارنند !
ولی خب – به نظرم با توجه شرایط شما و علاقه شما ،،، میتونید یه دانشگاه روزانه خوب قبول شید ! و از طرفی همزمان کار خودتان هم بکنید!
باید به چیز از خودتون باور داشته باشید : شجاعت - اعتماد به نفس - پشتکار - تصمیم - قاطعیت و .....
.................................................. ...
در مورد رشته پزشکی دلایلی مفیدی که فرموید به نظرم این بود :
اسم دندون پزشک به یدک کشیدن - امنیت شغلی - مخ بودن از نظر مردم و جامعه
به نظرم فردا حضوری برید پیش یه دندون پزشک و باها ش صحبت کنید و بهش بگید من می خوام دکتر بشم –
چی کار کنم – به صر فه هست - امنیت شغلی خوبی داره - مناطق محروم باید برم یا نرم – رتبه ام باید چند بشه و ....
اون موقع می فهمید چه کاره هستید !!
تو رشته های دیگه هم همین کار را کنید
باید رشته هایی که مد نظرتون هست را لیست کنید - بپرسید - امتحان کنید - تحقیق کنید ،،،، تا بتویند برسید به هدف مورد نظرتون .
علاقه - استعداد خیلی مهمه!
.................................................. ..............
ببنید یکی از دلایلی که شما ناراحت هستید و تمرکز لازم را در رشته خودتون ندارید ( علاوه بر کمال گرایی و .... ) اینکه باید ،،، داستان گل رز را خوب بدونید و درک کنید !
یه شاخه را فرض کنید در اون چند گل رز با اندازه های متفاوت وجود داره - یه باغبان برای اینکه بتونه یه گل رز بزرگ و واحدی را داشته باشه باید مدیریت رسیدن آب و غذا به بوته اش را بلد باشه
– اگر قرار باشه آب و غذا بین همه گل ها پخش بشه معلومه که گل های بزرگی نخواهیم داشت !
پس باغبون باید شاخه های اضافی گل رز را هرز کنه و بذاره فقط به یه شاخه آب و غذا برسه ! وقتی به یکی رسید اون گل رز آب و غذا کافی را استفاده میکنه و بزرگ میشه !
دلیل بزرگ بودن این گل رز شانس و اقبال نیست ! بلکه مدیریت منایع و سوخت دهی به گل هاست !
برای شما هم همین هست – شما مدتها در ذهنتان دارید رشته ی دیگری را پرورش میدهید و هی به خودتان می گوید باید رشته بهتری می رفتم
یعنی دراید گل رز های مختلفی در ذهنتون پرورش می دهید !! و انتظار دارید گل رز بزرگی هم داشتید باشید !!!
برای رسیدم به اون مهم باید شاخه های دیگر را هرز کنید و فقط روی گل رز خودتان ( کامپیوتر ) تمرکز کنید !
وقتی بر گل رز خودتان تمرکز کنید ، اون موقع تازه متوجه میشید که گل رز شما چه بو و آوای خوبی داره !
البته مواظب گل رز اصلی خودتان ( همسرتون ) باشید که ،،،، بقیه چیزها فرعی هستند !!!
اصل را پرورش و هدایت کنید و از زندگیتون لذت ببرید و انشا الله همیشه شاد باشید
آمین.
یادمان باشه تمرکز یعنی قربونی کردن !!
یعنی انتخاب یه ایده خوب ،،،، در میان خوب های دیگر !!!
یا حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)