سلام عزیزم متاسفم من در جریان تاپیک شما هستم تقریبا ببین دختر خوب بشین با خودت فکر کن البته بدون هیچ عصبانیتی ببین یا میخای باهاش زندگی کنی بسم الله اما اگه نه و میخای هر دقیقه بگی طغ همین الان جدا شو
اگه بخای زندگی کنی با ایشون یا هر کسسسس دیگه باید یکم صبور باشی یکم مهربونتر لطیفتر با احساس تر خیلی زود از کوره در میری با اینکه 27 سالته اما اگه نگفته بودی فکر میکردم 21_22باشی
شما که عضو تالاری فرق میکنی با کسی که هیچی بلد نیست اگه میخای یاد بگیری اینجا مقالها رو بخون تاپیکهای دیگران و نظرات دوستان تجربه کسب خاهی کرد
همسر شما ویزگیهای خوبی داره و ادمی هست که با یکم محبت و ساست تو دستت نرم بشه و اینقدر نگو مادرش مادرش ........ شما وقتی راهکار یاد یری کاملا میتونی مدریت کنی
دختر خوب فرض کن طلاق گرفتی خوب اینچیزارو بلد نباشی باز در زندگی بعدی وضع بدتر خاهدشد
الانم قضیه حرفهمسرت خیلی بد بوده از همسرت بخاه تنها زمانی میتونی ازین حرفش بگذری که جلو همون جمع بگه من اون حرف زدم تا مانع از دست دادن شما بشم و خاستم با این حرف مجبور شی طلاق نگیری اینطور دیگه قضیه حل خاهد شد و عابروی شما برگشت پیدا خاهد کرد
اما لطفا شما هم راه بیا با زندگی و گیر نباش سنت بچه نیست که خیلی فرصت اشتباه داشته باشی پس تلاش برا درست کردن کن

علاقه مندی ها (Bookmarks)