لطفا کلید مرد اقتدار مرد و روابط جنسی از صوت دکتر حبشی را دانلود کن و با دقت گوش کن موفق میشوی
عزیزم کارم از اینها گذشته ، همه اینها را از برم و بارها و بارها گوش دادم
متاسفانه مشکل اینجاست که شوهرم از من توقع داره که درکش کنم و حتی خودم هم هرکاری از دستم برمیاد براشون انجام بدم و حتی انتظار داره من به جای دانشگاه رفتن و وقت گذاشتن رو این چیزها برم و ببینم مامانش کاری چیزی نداره که براش انجام بدم ، یعنی خودش کمه من را هم میخواد برم براشون کار کنم
و اما مسئولیت پذیریش ، آره خدایی اش آدم مسئولیت پذیریه ولی متاسفانه فقط برای خانواده اش
مدتهاست تو خونه کلی وسایل خراب داریم ولی انگار نه انگار، اگه مال مامانش بود خداشاهده نصف شب هم بود درستش میکرد
چند ماه یه بار هم حاضر نیست من را ببره شهرستان پیش خانواده ام و همش میگه وقت ندارم ولی فقط کافیه مامانش اراده کنه و دلش بخواد بره فامیل هاش را ببینه تو شهرستان، ساعت 4 صبح راه میافته که مامانش راببره اونجا ، اونم نه یه بار حداقل ماهی چند بار، حتی تموم شهرستان رفتن های من هم به نفع مادرش ضایع میشه و همیشه از من توقع داره که درکش کنم و باهاش همکاری کنم ...
اینقدر مسئولیت پذیره که وقتی هم من را بخواد ببره شهرستان و مادرش هم هست من را میزاره خونه پیش مادرم اینا و خودش میره شهرستان مادرش و با مادرش میرن مهمونی و دید و بازدید و میگه مادرم تنهاست اینجا و آخر سر زنگ میزنه میگه خودت برگرد من که نمیتونم مادرم را تنها بزارم بیام دنبال تو حالا مادرش یه زن خیلی قوی و جوان و خیلی خیلی مستقل که میگم اختیار زندگی همشون دست اونه ولی به پسرش که میرسه میشه یه موجود ضعیف که باید یکی همش باهاش باشه ، حالا من موندن تو این همه غیرت و مسولیت پذیری همسرم که حاضره زن جونش خودش تنها بیاد و بره ولی مادرش تنها نمونه

علاقه مندی ها (Bookmarks)