راستش رفتارهای مادر شما شبیه به مادرشوهر من هست. مادرشوهر من یه بار جلو من به شوهرم شکایت کرد که کاش نذاشته بودم زن بگیری و میموندی پیشم کارام رو برام انجام میدادی!!! این رو به شوهر من میگفت ولی به برادرش چیزی نمیگفت چون اون چه باشه و چه نباشه اهل کمک کردن نیست ولی شوهر من همیشه هم در زمان مجردی و هم متاهلی هوای مادرش رو داره... برای همین مادرش فقط از اون توقع داره...
من تاپیک های دیگه شما رو هم دنبال کردم. اکیدا توصیه میکنم که در حال حاضر از ازدواج به عنوان یه راه برای فرار کردن استفاده نکنید. شما اول باید یه شخصیت مستقل از نظر خانواده پیدا کنید و بعد یه نفر جدید رو وارد خانواده کنید... با شناختی که من از شخصیت مادرتون دارم مطمینم که اگه ازدواج کنید شدیدتر به رفتارهای شما حساس میشن. مادر همسر من با دامادها و عروس هاش خیلی خیلی رابطه بدی داره متاسفانه... دایم در فکر و بحث با بچه هاشه سر این که فرزنداش دارن به همسراشون میرسن نه به اون!!! منظور من این نیست که هیجوقت ازدواج نکنید... اینه که اول از نظر فکری مستقل بشید و بعد به ازدواج فکر کنید.
از تاپیکایی که زدین مشخصه ادم بی تفاوت نسبت به خانوادتون نیستین.. ولی شما باید اول بپذیرین که خانوادتون مشکل دارن و شما نمیتونید تغییرشون بدین... بعد سعی کنید یه راه پیدا کنید که مستقل بشید... نه با ازدواج!!! مثلا با شاغل شدن و گذروندن وقت زیادی خارج از خونه... جدا شدن تفریحات...حتی شده برین یه شهر دیگه ادامه تحصیل بدین یا کار پیدا کنید.. شما باید از این جو خونه دور بشید... اونا باید به این نتیجه برسن که شما چه ازدواج کنید چه نکنید اول زندگی خودتون در اولویته! بعد که به این مرحله رسیدین بگردین دنبال راهکارهای مناسب برای اینکه در زمینه ازدواجتون مشکلی ایجاد نکنن....
من به عنوان کسی که طرف مقابلش وضعیتی مثل شما داشته توصیه میکنم یه نفر دیگه رو ابزار فرار کردن از شرایطی که اون هیچ نقشی توش نداره نکنید. جاری من نتونست این خانواده و پسری که با این مادر تربیت شده رو تحمل کنه و طلاق گرفت. بهتون تضمین میدم اگه با ازدواجتون به زور هم موافقت بشه... بعد از ازدواج دخالت هاشون و بداخلاقی هاشون چندین برابر خواهد شد... درسته که خواستگار کم هست ولی ادم کلا ازدواج نکنه بهتره تا اینکه یه طناب دور گردنش بیفته که از هر طرف یکی اون رو میکشه!!
من چندین بار از همسرم گله کردم که تو که میدونستی خانوادت اینجورین چرا اومدی سراغ من!! :( شما باید خیلی ویٰژگی های مثبت در خودتون ایجاد کنید که همسر آیندتون به خاطر اونا این بخش مشکل دار زندگیتون رو نادیده بگیره...

علاقه مندی ها (Bookmarks)